До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Здорове рішення: 3 звички, які нам стануть в нагоді восени

Кожен сезон приносить нові можливості і складності. Навіть рання осінь встигає обдарувати вулиці міста бажаною прохолодою і медовими заходами сонця, нагадавши, що літню розслабленість слід залишити позаду, зосередившись на дедлайнах. Розповідаємо, чому восени потрібно зберігати спокій, одягатися відповідно до погоди і добре спати.

Photo: Getty Images
Практика заспокоєння

Час спокою вранці або ввечері — особистий дедлайн кожного цієї осені. Початок осені завжди супроводжується побудовою планів, надолуженням відкладених "на потім" справ і роботою, якої виявляється несподівано багато. У цій гонитві за результатом і ідеальністю варто згадати про завжди актуальну звичку уповільнення. І, ні, ви не зобов'язані медитувати, розпорошувати ефірні масла і практикувати йогу. Просто приділяйте зручну кількість часу тому, що приносить насамперед не результат, а задоволення. Буде то читання, споглядання заходу сонця, прогулянка чи перегляд серіалу. Таким чином, у житті стане трохи більше свободи і робочий графік буде здаватися не таким насиченим.

Реклама
Сезонне утеплення

Осінь — дивовижно оманлива пора, коли вранці ховаєшся в пальто, вдень шкодуєш, що легкий одяг залишився без уваги, а ввечері мрієш про нову плетену кофту. І як тільки теплі речі знову опиняться на першій лінії, за вікном почнеться бабине літо. Цієї осені намагайтеся не потрапити в пастку, використовуючи одяг з тканини, яка адаптується до температури тіла і не мнеться (щоб кофту легко можна було носити в сумці). Створюйте багатошарові образи і не довіряйте сонячним променям, не перевіривши прогноз погоди. Випадковий протяг не повинен отримати шанс вибити вас з колії.

Доступ до сонця

Холоду буде більше, вітаміну D менше. Початок осені — ідеальний час провести чекін організму, щоб правильно підготуватися до холодів і комфортно пройти акліматизацію. На стику сезонів організм людини завжди перевіркяється на міцність, тому важливо уважно стежити за самопочуттям, звертаючи увагу на все — від почуття спраги і голоду до стану волосся і рівня енергії. Щоб легше пережити період скорочення світлового дня, стежте за якістю і кількістю сну.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.