До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Kitchen: томати, фаршировані броколі, й овочі-гриль на шпажках

Vogue.ua і преміальний швейцарський бренд кухонної техніки V-ZUG продовжують спецпроєкт Vogue Kitchen. Бренд-шеф V-ZUG Олег Чешик разом із експертами гастрономічної індустрії й небайдужими до кулінарії лідерами думок діляться ексклюзивними рецептами, секретами і лайфхаками. Bon Appetit!

У новому відео бренд-шеф V-ZUG Олег Чешик і президент Miss Ukraine Universe Анна Філімонова готують яскраву і легку страву з сезонних овочів — томати, фаршировані броколі, і овочі-гриль. Ця красива страва — ще й джерело корисних інгредієнтів, до прикладу, клітковини, яка міститься в овочах і вважається основою здорового харчування. Ідеальна страва для початку осені, коли хочеться запастися вітамінами на весь холодний сезон наперед.

Реклама

Олег Чешик і Анна Філімонова використовували для приготування нову лінійку техніки Excellence Line від V-ZUG, що з дивовижною простотою і лаконічністю перетворює кухню на високотехнологічний і водночас затишний простір. Парові й духові шафи зрозумілі і легкі в користуванні як для професійних кухарів, так і для любителів. Овочі готуються в режимі "Гаряче повітря + Приготування на пару" — він дозволяє зберегти їхні корисні властивості, при цьому броколі, кабачки та інші овочі виходять соковитими і хрусткими. Досягається це багато в чому завдяки унікальній системі кліматконтролю в V-ZUG: вона дозволяє регулювати температуру пари — і бути впевненим у результаті.

V-ZUG розробили рецепти на будь-який смак, які вже завантажені в духові шафи. Ви зможете їх увімкнути з допомогою сенсорного дисплея, і техніка сама вибере необхідні налаштування

Нова лінійка духових і парових шаф Excellence Line — це нова можливість як удосконалити свої кулінарні таланти, так і обзавестися інноваційним помічником. Управління приладом максимально спрощене і здійснюється за допомогою слайдера CircleSlider і сенсорного дисплея TouchDisplay, які допомагають без зайвих зусиль вибрати потрібний режим приготування продуктів. На окреме визнання заслуговує функція автоматичного відчинення і зачинення AutoDoor, завдяки якій дверцята духових і парових шаф нової лінійки Excellence Line не потребують ручок і прилади мають особливо футуристичний вигляд: гладенькі стінки, дзеркально-скляні дверцята, підсвічування внутрішнього простору, яке робить видимим ступінь готовності страви практично з усіх боків. Мінімалістичний і гладенький дизайн може стати необхідною умовою при виборі техніки любителями стильних лаконічних інтер'єрів. Так, ці прилади об'єднують у собі зручність у використанні, візуальну привабливість і результат, відповідний до очікувань.

<b>вог китчен 3</b>

Інгредієнти на 4 порції:

Броколі, 300 г

Тостовий хліб, 100 г

Дрібно нарізана петрушка, 1 пучок

Оливкова олія, 4 ст. л.

Зубчик часнику, 1 шт.

Великі томати, 4 шт.

Сир грюєр, 150 г

Сіль

Перець крупномелений

Овочі-гриль на шпажках

Червоний перець, 1 шт.

Жовтий перець, 1 шт.

Велика цибулина, 1 шт.

Кабачок, 1 шт.

Гриби, 6 шт.

Невелика картопля, 2 шт.

Оливкова олія, 2 ст. л.

Сіль

Перець

(Для приготування знадобляться дерев'яні шпажки)

На фото обідня тарілка Gien, Pont Aux Choux; салатна тарілка Gien, Toscana; прибори Sambonet, Linear; сет Chilewich

Спосіб приготування

Томати, фаршировані броколі:

Промийте броколі під холодною водою, добре процідіть, а потім дрібно наріжте. Поставте в духовку CombiSteamer V6000 45 і готуйте на пару при 100 °C приблизно 20 хвилин. Зробіть панірувальні сухарі з тостового хліба і змішайте з петрушкою, додайте часник і готуйте в духовці Combair V6000 60P на функції "Обдув гарячим повітрям" при 110 °С. Готуйте, поки хліб не стане хрустким, упродовж 20 хвилин, з одним перемішуванням через 10 хвилин. У мисці змішайте броколі, панірувальні сухарі з петрушкою і тертий грюєр, а потім приправте сіллю і перцем. Розріжте томати навпіл і видаліть серцевину. Фаршируйте томати отриманою сумішшю з броколі. Покладіть томати в жаростійкий посуд, а потім помістіть страву в камеру CombiSteamer V6000 45 і готуйте на функції "Обдув гарячим повітрям" при 200 °C приблизно 20-25 хвилин.

Овочі-гриль на шпажках:

Розігрійте духовку CombiSteamer V6000 45 в режимі "Гаряче повітря + Приготування на пару" до 230 °C. Наріжте перець і цибулю квадратиками по 2 см. Наріжте кабачки кружальцями завтовшки 1 см. Очистіть гриби, картоплю розріжте навпіл і змішайте всі овочі з оливковою олією, сіллю і перцем. Чергуйте овочі на шпажках і викладіть їх на деко з нержавіючої сталі, застелене папером для випічки. Помістіть у попередньо розігріту камеру CombiSteamer V6000 45 і готуйте в режимі "Гаряче повітря + Приготування на пару" при температурі 230 °C упродовж 15 хвилин. Подавайте фаршировані томати і овочі-гриль на шпажках разом.

Режисер: Slava Davydov

Оператор: Evgeniy Perfilov

Гафер: Anush Akhtarniya

Освітлювач: Andrey Rogach

Звукорежисер: Xenia Vinogradova

Стиліст: Nastya Yatsenko

Асистент стиліста: Lesya Pak

Грумінг: Yevgenia Kozlova

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Локація: крамниця преміальної побутової техніки Mirs Home

Особлива подяка — салону сучасного сервірування TWLV

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.