До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: листопад 2017

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Кендалл Дженнер народилася 3 листопада 1995 року
СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Самокритика – як, втім, і все в нашому житті – хороша в міру. Результатом надмірної старанності може стати занижена самооцінка, з якою важко сподіватися на серйозні професійні й особисті звершення.

Реклама
СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Емоції – поганий порадник, і краще забути про них, відстоюючи свою точку зору. Взагалі, бажано спочатку думати, а потім говорити або робити – в іншому випадку є небезпека перетворити в недоброзичливців навіть близьких друзів.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Перш ніж почнуть збуватися мрії, рекомендується підготувати для них плацдарм – звільнитися від "хвостів" у справах і відносинах з людьми. Тоді ніщо не зможе затьмарити радості від втілення найзаповітніших бажань.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Людей судять не за словами, а за вчинками, тому потрібно засукати рукава і менше говорити, а більше діяти. Найбезпосереднішим чином це стосується особистого життя, де категорично не рекомендується давати нездійсненних обіцянок.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Головні навички, які знадобляться в цей час, – вміння грамотно організовувати свою роботу і поспішати не поспішаючи: так можна встигнути набагато більше, ніж якщо безглуздо метушитися, хапаючись то за одне, то за інше.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Зміни, якими б вони не були, завжди краще, ніж застій і рутина, і нинішній час не стане винятком з правила. Значною мірою нововведення будуть залежати від душевного настрою – гарно, якщо він буде позитивним.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Якщо вершина не здасться після кількох спроб штурму, потрібно шукати завзятості в її підкоренні більш гідне застосування – наприклад, використовувати обхідні шляхи. А ще краще – придумати нову мету.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Щоби досягти відчутних професійних успіхів, доведеться дотримуватися такого непопулярного поняття, як "трудова дисципліна". Можливо, це буде непросто, зате кінцевий результат виправдає себе на всі сто.

РАК, 22 червня – 22 липня

Як відомо, хто не ризикує, той не п'є шампанське, однак будь-який рішучий вчинок необхідно гарно обміркувати. Спочатку варто сім разів відміряти – і тільки потім "різати", тоді й імовірність помилки виявиться мінімальною.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Рекомендується змінити тактику і на деякий час відійти в тінь: перебуваючи на другому плані – як на роботі, так і в особистому житті, – можна домогтися набагато більшого, ніж якщо за звичкою залишатися в центрі уваги оточуючих.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Не варто намагатися впоратися зі справами, що навалилися, наодинці: так і надірватися недовго. Успіх чекає на тих, хто вміє делегувати повноваження і не соромиться просити допомоги в друзів і колег.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Звичка у всьому доходити до суті речей не принесе користі, оскільки буде віднімати сили, необхідні для вирішення важливих завдань. Найкраще, що можна зробити, – прийняти сумнівні обставини як реальність, яку не можна змінити.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.