До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: травень 2020

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Лінда Євангеліста народилася 10 травня 1965 року
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

У травні гороскоп рекомендує керуватися в ухваленні рішень тільки здоровим глуздом та ігнорувати раптові почуття й емоції. Опора на свої сили й рішучість у діях допоможуть Овнам досягти очікуваних результатів. А ось вільного часу як і раніше бракуватиме.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

Багато хто з Тельців нарешті відчує стабільність, зокрема й фінансову, і зрозуміє, що зовнішні прояви турбулентності не зможуть порушити їхніх планів на майбутнє. Травень — чудовий період для рефлексії. Медитація та інші духовні практики стануть прекрасним інструментом для набуття внутрішнього балансу й гармонії.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня — 21 червня

На перший план вийдуть дві теми: особисті відносини й фінанси. У цих сферах можливі кардинальні зміни: як поява нових романів і джерел доходу, так і розрив стосунків та вимушені витрати. Гороскоп рекомендує не робити різких висновків, хоч як стрімко розвиватимуться події, а шукати компроміси.

РАК, 22 червня — 22 липня

Останній весняний місяць може стати часом відкриттів і внутрішньої трансформації. У цей період рекомендовано позбутися шкідливих звичок, що завдають дискомфорту. Травень підходить для початку нових проєктів — всупереч усім сумнівам, упевненість у вибраному шляху обов’язково з’явиться.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Травень пройде несподівано динамічно: ймовірно, доведеться швидко підлаштовуватися під ситуацію, що змінюється. Але сил і мотивації буде цілком достатньо — як для завершення розпочатих справ, так і для адаптації до нових умов. У підсумку все складеться навіть краще, ніж планувалося спочатку.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Діви прагнутимуть змінити умови й трохи розвіятися. На деяких представників очікують абсолютно авантюрні пригоди, спогади про які грітимуть душу ще тривалі роки. Головне — довіритися власним бажанням і не озиратися на думку оточення.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

У травні зірки застерігають представників знака від спокуси піддатися бажанню кардинальних змін, зокрема й у зовнішності: всупереч усім витратам, є ризик розчаруватися в новому образі вже за місяць. Розбурхану творчу енергію ліпше спрямувати на опанування й розвиток нового хобі.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

У травні випаде можливість проявити себе в новому напрямі діяльності або новій соціальній ролі. Імовірне укладення дуже вигідних угод, зокрема й пов’язаних з інвестиціями, нерухомістю або великими бізнес-контрактами. Тривалий позов теж буде виграно.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Фокус уваги представників цього знака буде спрямований на досягнення конкретних цілей і завдань. Травень може стати дуже продуктивним для тих, хто точно знає, чого хоче. Особисте життя, найімовірніше, відійде на другий план, але найближчі люди будуть готові підтримати в будь-якій ситуації.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

Травень схиляє до примирення, переоцінення цінностей, переосмислення вчинків і "роботи над помилками". Той, хто зуміє визнати свою неправоту й вчасно вибачиться, точно виграє. Тепер вкрай важливо не прагнути до ідеальних результатів і пам’ятати про власну неідеальність.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

Гороскоп рекомендує не чіплятися за минуле й не утримувати того, що вже відслужило свій термін або не приносить утіхи, не важливо — ідеться про стосунки чи речі. Водночас наприкінці весни можуть потребувати підтримки близькі люди: напевне, доведеться допомогти їм зробити правильний вибір.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

Не йти в роботу з головою, а залишати час на культурні заходи й посиденьки з друзями — головна рекомендація травня. Найближче оточення може мати на Риб більший вплив, ніж зазвичай, але власна думка й вибірковість у спілкуванні допоможуть запобігти зайвим емоційним переживанням.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.