До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: грудень 2020

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Джуліанн Мур
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Дадуться взнаки всі незавершені справи. Тому варто діяти на випередження і з перших днів грудня віддавати борги, закривати угоди. До того ж деяких представників знака може захопити раптова любовна пригода — і серйозно відвернути від рутини.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

І в роботі, і в соціальному житті грудень усе поставить на паузу. Але вже наприкінці місяця можна буде відчути, як справи зсуваються з мертвої точки. Найкраще, що можна практикувати зараз, — терпіння.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня — 21 червня

Для представників цього знака свята можуть початися раніше, ніж для всіх інших. Гарний настрій і налаштованість на позитив не зникнуть навіть у найнапруженіші останні дні року. У грудні легко вирішаться житлові та сімейні питання.

РАК, 22 червня — 22 липня

На початку зими стануться несподівані зміни. Найімовірніше, вони будуть пов’язані з професійною діяльністю. На деяких представників знака чекає підвищення або новий відповідальний проєкт.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Місяць цікавих поворотів долі. Нове знайомство допоможе знайти вихід зі складної ситуації. Деяким представникам знака грудень подарує невелику відпустку або приємну подорож, яка принесе позитивні емоції.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Ситуація, яка здавалася безвихідною, у грудні може вирішитися. Важливо проявляти максимальну залученість і не пускати процес на самоплив. Щоб допомогти справі, не соромно звертатися по допомогу.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

Уся діяльність упродовж місяця закладає фундамент якості життя на наступні пів року. Під впливом планет складуться вдалі обставини для нових починань. Це може стосуватися і роботи, і особистого життя, і творчих ініціатив.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Тема життя як мистецтва — головна в грудні. Навіть до роботи багато хто з представників цього знака виявить особливий підхід, розцінюючи її як акт творчості. Культурні заходи офлайн і онлайн стануть місцем зустрічі з однодумцями.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Фокус уваги зміститься на питання особистого життя, які давно пора врегулювати. Хтось наважиться на одруження, хтось запланує народження дитини. Крім того, грудень вдалий для придбання меблів або техніки, ремонту та інших різновидів облаштування житла.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

На першому плані будуть фінансові питання. Можливі зміни в рівні та джерелах прибутку. Загалом це сприятливий місяць для додаткових заробітків, інвестицій та інших фінансових угод. Важливо мати справу з надійними компаніями й партнерами та перевіряти ще раз умови домовленостей.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

Починається дуже вдалий період, який триватиме весь наступний рік, — і грудень абсолютно однозначно дасть це зрозуміти. Деякі представники знака можуть сподіватися на підвищення, інші підтвердять власну експертність у професійних колах, а на когось чекають найприємніші події в особистому житті.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

Це місяць подарунків долі, ідеальний для відновлення розірваних зв’язків, примирення з кимось значущим. Є ймовірність зустріти людину з минулого чи отримати радісну звістку. Багато хто з представників знака захоче потішити близьких і влаштує веселу, нехай і камерну вечірку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.