До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В Україні відбулася презентація нових електричних кросоверів Mercedes-EQ

Про випуск нових електричних кросоверів Mercedes-EQ EQC і EQA ми дізналися в березні, а 8 липня 2021 року відбулася перша презентація цих електромобілів в Україні. Розповідаємо про все, що потрібно знати.

Офіційний представник Mercedes-Benz в Україні пропонує нам "зануритися в світ електромобільності". Так, електричні кросовери EQC і EQA не лише є новими представниками на ринку електромобілів, але й символізують продовження глобальної кампанії позиціонування нового суббренду Mercedes-EQ в Україні. Цей бренд представляє прогресивну розкіш, ґрунтуючись на інноваційних технологіях, інтелектуальних цифрових концепціях й індивідуальних рішеннях.

Реклама

Прем'єрний показ нових електромобілів відбувся онлайн на Медіасервіс MEGOGO. Презентація проходила в live-форматі, що також стало прикметною рисою знайомства з EQC і EQA в Україні. В рамках презентації відбулася прем'єра відеороботи, в якій продемонструвано завзятий, легкий і інтелектуальний дух нових електромобілів Mercedes-EQ, а топмодель Наталія Гоцій і креативний продюсер Володимир Завадюк провели тест-драйв автомобілів дорогами столиці.

З реакції інфлюенсерів помітно, що ці автомобілі перевершили всі очікування: інтерактивна панель управління, стильний дизайн, плавний хід і можливість доторкнутися до інновацій стали тими факторами, які захотілося вивчити насамперед.

Нагадаємо, що EQA це перший повністю електричний серійний автомобіль в класі компактних кросоверів сім'ї Mercedes-EQ, в той час як EQC це повністю електричний середньорозмірний кросовер, справжній Mercedes-Benz.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.