До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкрився MIRS Home — перша крамниця побутової техніки преміального сегмента

У Києві відкрили першу крамницю побутової техніки преміального сегмента MIRS Home. Тут представлені найкращі європейські бренди побутової техніки, яку можна протестувати безпосередньо на місці.

MIRS Home — це мультибрендовий шоурум, як його називає глава корпорації MIRS Олег Михайленко, де представлені посуд, побутова техніка та меблі від провідних виробників. У першій такій крамниці, що відкрилася в самому центрі Києва в CHICAGO Central House, панує атмосфера стилю, експертності й гостинності. Тут упевнені, що для комфортного облаштування оселі можна (і треба) поєднувати техніку й предмети різних брендів, особливо коли вони чудово поєднуються візуально.

Реклама

Директорка крамниці Ольга Лиштва каже про гостинність, як про концепцію MIRS Home: "Це означає, що кожен клієнт — передусім гість, а турбота про його комфорт — наш пріоритет". У крамниці охоче влаштують тест-драйв вибраного приладу або меблів, прислухаються до побажань щодо зовнішнього вигляду й функціоналу, допоможуть з оформленням покупки, пояснять нюанси сервісного обслуговування.

Серед представлених брендів: Liebherr, V-Zug, BORA, DeDietrich, Kuppersbusch, Best Chef, Brandt, Fulgor Milano, Falmec, Blanco, Nivona, Novis, Carerra, Graef.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.