До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

UNIT.City створили музичний терапевтичний простір для боротьби з тривожністю

Тривожність є однією з найбільших проблем психологічного здоров’я у світі. Сьогодні для українців ця проблема набуває ще більших масштабів. Задля мінімізації внутрішньої тривожності в UNIT.City створили саундтерапевтичний простір у рекреаційній зоні інноваційного парку, де транслюються спеціально розроблені треки, що мають концентрований заспокійливий ефект.

Реклама

За створення аудіотерапії відповідало Urban Soundscapes — перше в Україні бюро архітектури звуку, яке створює та впроваджує персоніфіковані звукові середовища для громадських та приватних просторів. Аудіометодика ефективна в зниженні гострого стресу й занепокоєння та сприяє спокійному стану людини.

"Наша місія — зробити світ комфортнішим місцем, надаючи йому додаткового змісту за допомогою звуку. У часи постійного стресу, що переслідує нас останніми роками, ми бачимо в цьому додаткове завдання. Ми можемо змінити світ на краще через звук та зробити кожну людину трохи щасливішою в тому місці, де вона є", – коментує Олександр Філоненко, саундпродюсер та співзасновник Urban Soundscapes.

Рекреаційна зона з аудіотерапевтичним наповненням працює щодня з 8:00 до 20:00 і доступна як для резидентів парку, так і для всіх киян та гостей міста.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.