До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українські онкохворі можуть отримати безкоштовну допомогу в Румунії

Війна раптово ввірвалася в наші життя. Рятуючись від агресії російських солдатів, змушені були відмовитися від лікування багато онкохворих, яким не можна його переривати. Спеціально для них кілька онкоцентрів у Румунії організували спеціальну програму безплатного лікування. Більше інформації можна знайти на Facebook-сторінці госпіталю Ponderas Academic Hospital у Бухаресті за цим посиланням.

Також у клініці організований спільний координаційний центр. Він допомагає всім, хто потребує будь-якого лікування, та спрямовує їх до інших медичних закладів міста залежно від запиту. Послуги можна отримати в усій мережі поліклінік "REGINA MARIA", а також у понад 300 клініках-партнерах по всій країні за посвідченням особи або паспортом України. Номер для зв'язку – 021 9277, імейл – [email protected].

Реклама

Допомогу онкохворим надає також онкологічний інститут у місті Клуж. Це місто розташоване на півночі Румунії – за 370 км від українських Чернівців. Більше інформації можна знайти на сайті клініки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.