До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ukrainian Women in Vogue: Віта Кін

Журнал Vogue UA за підтримкиSymbolвипустив книгу Ukrainian Women in Vogue. Вона присвячена українським героїням, які з’являлися на сторінках нашого журналу. Моделі й художниці, письменниці й спортсменки, музикантки й дизайнерки, балерини й засновниці благодійних фондів. Кожна з них — сильна особистість, яка має свій стиль, надихає власним прикладом і гідно представляє Україну на міжнародній арені. У спеціальних інтерв’ю для vogue.ua героїні міркують про баланс між кар’єрою і сім’єю, публічність і власне розуміння щастя. Цього разу читайте інтерв’ю з дизайнеркою Вітою Кін.

Віта Кін

Як Ви вважаєте, балансувати між кар’єрою й особистим життям сьогодні важче, ніж раніше, чи в наш час нескладно встигати все?

Реклама

До власного заняття я не ставлюся як до кар’єри. Загалом моя робота вважається частиною мого особистого життя, дуже улюбленою частиною. Можливо, я менше часу віддаю світському спілкуванню, але все це я компенсую подорожами із чоловіком. Для мене поєднувати всі частини мого життя простіше через те, що я пристойно прокачала свої навички й тепер упевненіша в собі, також стала набагато організованішою. Але потрібно пам’ятати, що події постійно змінюються, і бути до цього готовим.

Вимога "бути найкращою в усьому", яку суспільство висуває до сучасної жінки, заважає Вам жити власним життям чи, навпаки, спонукає прагнути нових успіхів?

Мені подобається приймати виклик часу і вирішувати завдання. Якщо відчуваю, що варто перепочити, то дозволяю собі побути на особистій хвилі. Дисципліна важлива для мого характеру й допомагає мені повернутися в робочий стан. Якщо чесно, то мені важко зрозуміти, що таке власне або невласне життя.

Як Ви даєте собі раду з публічністю?

Хоча мені дуже приємна любов публіки до бренду Vita Kin і симпатія до мене, я зовсім не відчуваю себе публічною людиною. Майже не спілкуюся з журналістами, не просуваю себе і не привертаю до особистого життя увагу.

Як Ви знаходите час лише для себе і чому його присвячуєте?

Час для себе є священним для мене і я відштовхуюсь у роботі саме від цього. Все, що я роблю, будується так, щоб було багато часу для моїх інтересів з приємним, цікавим дозвіллям.

Із чого складається Ваше щастя і чи є щось, чого бракує для нього?

Мені не хотілося б обговорювати тему щастя. Це дуже особисте.

З ким із жінок — сучасниць або історичних персонажів — Ви хотіли б поспілкуватися щиро й відверто? І про що була б ця розмова?

Франсуазою Саган.

Проєкт створено за підтримки Symbol.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.