До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У дружини прем’єр-міністра Канади діагностували коронавірус

12 березня стало відомо, що в Софі Грегуар-Трюдо — дружини прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо після перебування в Лондоні з’явилися симптоми коронавірусу. Софі відразу здала аналізи на тест Covid-19, результати якого виявилися позитивними. Канадський прем’єр-міністр поділився сумною новиною на свій сторінці у Facebook і запевнив усіх, що сам він почувається добре, але все ж дотримуватиметься рекомендацій лікарів і перебуватиме в самоізоляції впродовж 14 днів.

Софі Грегуар-Трюдо і Джастін Трюдо

"У мене є для вас деякі новини. На жаль, результати тесту на коронавірус у моєї дружини виявилися позитивними, тому поки вона перебуватиме на карантині. Хвороба Софі проходить у легкій формі, вона дуже дбає про себе й суворо виконує вказівки лікаря. Я почуваюся добре, і поки в мене немає жодних симптомів хвороби, але я дотримуватимуся порад нашого лікаря й теж побуду на карантині", — написав Джастін Трюдо.

Реклама
Софі Грегуар-Трюдо і Джастін Трюдо

З пандемією коронавірусу триває запекла боротьба. Так, стало відомо, що Kering пожертвували 2 мільйони євро на допомогу лікарням Італії, LVMH виділили китайському Товариству червоного хреста 2,2 мільйона доларів, а Richemont Group віддали на боротьбу з новим коронавірусом 1,4 мільйона доларів. Крім того, генеральний директор Gucci Марко Біззаро пожертвував 100 тисяч євро власних коштів, які буде перераховано до лікарень регіону Емілія-Романья — батьківщини Біззаро. Не залишився осторонь і дизайнер Джорджіо Армані, який виділив 1,25 мільйона євро для боротьби проти спалаху вірусу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.