До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Троє українців увійшли до списку 100 найвпливовіших людей світу за рейтингом Time

Журнал Time оприлюднив рейтинг найвпливовіших людей 2022 року за версією редакції. До списку зі 100 осіб потрапили троє українців, серед них президент України Володимир Зеленський, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний і головна редакторка "Української правди" Севгіль Мусаєва. Українського генерала відзначили разом з Володимиром Зеленським у категорії "Лідери", а журналістку – у категорії "Інноватори".

Володимир Зеленський

Про Зеленського текст у TIME написав президент США Джо Байден: "В особі президента Зеленського народ України має лідера, гідного його відваги та стійкості, оскільки громадяни по всій країні — підприємці й солдати, кравці та водії вантажівок — борються за власні домівки та свою свободу. Щоразу, коли ми говоримо, я чую в голосі президента Зеленського невблаганну рішучість людини, яка глибоко вірить у свій обов’язок перед своїм народом і щодня несе тягар священної відповідальності бути провідником нації в цю темну й важку годину. Окрім того, народи світу, натхнені прикладом президента Зеленського, стали більш згуртованими, рішучими та цілеспрямованими, ніж будь-коли".

Реклама

Нагадаємо, що раніше Президент України Володимир Зеленський також став найвпливовішою людиною 2022 року за версією читачів журналу Time.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.