До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чи вільна, нарешті, Брітні Спірс?

"Я просто хочу повернути собі життя", — сказала Брітні Спірс під час 24-хвилинної заяви, яку зробила в червні в суді Лос-Анджелеса й у такий спосіб стала на шлях протидії опікунству, під яким вона перебувала впродовж останніх 13 років. "Я говорила всьому світу, що в мене все гаразд, і я щаслива, — продовжила співачка. — Це брехня. Я думала, якщо повторюватиму ці слова знову й знову, то стану щасливою, але весь цей час я жила в запереченні. Я була в шоку, травмована".

Бритни СпирсБрітні Спірс

Але, здається, страхіття, що відбувалися в житті Спірс упродовж останнього десятиліття, ось-ось скінчаться. Утримання у власному домі, лікування проти її волі або насильна відмова від репродуктивних прав, — час, проведений Спірс під опікою, був, безперечно, як говорила вона сама, образливим. Зрештою, у боротьбі за свободу Брітні проти цих репресивних правил, стався знаменний момент — її батько Джеймі Спірс оголосив про своє рішення відмовитися від контролю й опіки над дочкою. 12 серпня його адвокатка Вівіан Торін сказала: "Містер Спірс не вірить, що публічна боротьба з його дочкою за опікунські права над нею будуть у її інтересах".

Реклама

Що це означає? Джеймі Спірс, можливо, і був одним з ініціаторів суперечного правового статусу Брітні, але він також нібито підтримував кар’єру дочки, щоб вона й далі виступала, записувала музику та знімалася в рекламних кампаніях. Водночас він стверджував, що її розумові здібності й стан здоров’я були не досить міцними, щоб вона могла контролювати особисте життя або кар’єру самостійно.

Боротьба за звільнення Брітні Спірс далека від завершення, але рішення її батька Джеймі відступити знаменує важливий момент у судовому позові. На новини Інтернет відповів любов’ю і підтримкою Спірс, оскільки вона починає новий етап у своїй кар’єрі і, щонайголовніше, у можливостях жити так, як їй хочеться.

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.