До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Світ має знати: який вигляд мають Чернігівщина та Київська область після окупації

На початку квітня російські загарбники забралися геть з території Київської та Чернігівської областей. Після себе вони залишили буквально випалене поле: зруйновані домівки, тіла зґвалтованих, убитих у власних будинках і на вулицях людей, розстріляні машини з написами "ДІТИ".

Але жоден злочин рф не залишиться непоміченим, зокрема й завдяки роботі відважних українських і західних фотографів, які працюють у гарячих точках та документують звірства російської армії. Один з таких фотографів — київський режисер Євген Янев, що раніше знімав кліпи та короткометражне кіно, а тепер перекваліфікувався на військового кореспондента. Ми публікуємо кадри Євгена, які він зняв минулого тижня на Київщині та в Чернігівській області. На них закарбована робота людей, які роблять усе можливе й неможливе, щоби ми могли повернутися додому — військових, працівників ДСНС, пожежників і волонтерів.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.