До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сувеніри з Риму: нова колекція Gucci Décor

Нова колекція Gucci Décor присвячена подорожі столицею Італії. Як і завжди, вироби Дому вирізняються яскравістю й суміщенням відразу кількох настроїв. Цього разу ми спостерігаємо злиття вінтажу й попарту, які миттєво зчитуються з крісел і тарілок, свічників і шпалер.

Колекція Gucci Décor сповнена безліччю мотивів, за якими легко впізнати стиль Дому. Щедре поєднання кольору, візерунків, деталей і текстур привертає увагу, насторожує й неодмінно закохує в себе. Ці елементи інтер’єру створені для самовираження й натхнені майстерністю італійських ремісників. Зокрема, порцелянові вироби колекції для модного Дому створив флорентійський бренд Richard Ginori, який спеціалізується на порцеляні з 1735 року.

Реклама

<b>коллекция декора Gucci (посуда)</b>

На свічниках і скриньках легко помітити барвисті квітчасті візерунки, автором яких є художник Вітторіо Аккорнеро. Також з нагоди святкування китайського Нового року (символом 2020 року є пацюк), на порцеляновому кухлі з кришкою й на скриньці можна побачити відомого діснеївського персонажа Мікі Мауса. Тарілки у формі шпичастих зірок і круглі шкатулки з кришками і яскравими малюнками починають ставати впізнаваною айдентикою Gucci.

<b>коллекция декора Gucci (Микки Мауса)</b>

Крім свічників і посуду, частиною колекції стали крісла, розписані вручну шпалери, інтер’єрні подушки й пледи. Попри те, що колекції Gucci Décor мають сезонний характер, різні вироби прекрасно поєднуються один з одним. Тому що мета колекцій не у відповідності правилам, а в сміливості й прагненні до самовираження.

<b>коллекция декора Gucci (текстиль)</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.