До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шанс дотягнутися до зірок: програма наставництва ZENITH DREAMHERS

Боротьба з гендерною нерівністю та розширення прав і можливостей жінок — одна з ключових місій програми корпоративної соціальної відповідальності ZENITH HORIZ-ON, яка є основою для реалізації багатьох соціально значущих проєктів бренду. В межах цієї програми була створена платформа DREAMHERS, де успішні та незалежні жінки можуть ділитися досвідом та надихати інших здійснювати свої мрії.

Анетт Контавейт
Анетт Контавейт

Реклама

Ось уже третій рік посланницями ZENITH DREAMHERS стають представниці найрізноманітніших професій, кожна з яких зуміла досягти разючих успіхів у своїй галузі завдяки відданості улюбленій справі та вірі у власні сили. Поставивши перед собою завдання сформувати глобальну спільноту однодумців, об'єднаних прагненням до успіху, компанія ZENITH організувала низку заходів у всьому світі, на яких спікери DREAMHERS та місцеві клієнти ZENITH отримали можливість під час відкритого діалогу обмінюватись думками у пошуках нових ідей. Сьогодні ZENITH робить наступний крок і представляє програму наставництва DREAMHERS.

Естер Абрамі
Естер Абрамі

Програма наставництва DREAMHERS пропонує справді унікальний шанс пройти серію коуч-сесій під керівництвом трьох знаменитих жінок, які зробили блискучу кар'єру в різних галузях. Вони візьмуть на себе роль менторок та в певному сенсі тренерок особистісного зростання, щоб допомогти трьом учасницям проєкту ZENITH DREAMHERS у досягненні конкретних цілей. Пізніше підсумки спільної роботи команд будуть представлені широкому загалу в надії надихнути інших жінок на реалізацію своїх амбіцій.

Говорячи про новий проєкт DREAMHERS, генеральний директор ZENITH Жюльєн Торнар зазначив: "Це нова захоплива пригода, в яку ми вирушаємо разом із нашими прекрасними посланницями ZENITH DREAMHERS. Завдяки програмі наставництва DREAMHERS наші "мрійниці" зможуть поділитися своїм унікальним досвідом та своєю історією успіху з іншими жінками з усього світу, щоб надати їм більше впевненості у собі та допомогти втілити мрії у реальність".

Анетт Контавейт
Анетт Контавейт

За підсумками відбору буде названо трьох переможниць, які зможуть взяти участь у цьому унікальному заході, що дозволить їм дотягнутися до своєї зірки. Кожна з трьох фіналісток отримає нагоду зустрітися з трьома наставницями ZENITH DREAMHERS, які в особистій розмові поділяться з учасницями проєкту своїм безцінним досвідом. Зірка тенісу Анетт Контавейт розповість, як зберігати концентрацію та не здаватися за жодних обставин; віртуозна скрипалька Естер Абрамі дасть пораду, як привернути до себе увагу, не змінюючи своїх цінностей, а гонщиця Кеті Маннінгс, яка бере участь у серії EXTREME E, відкриє секрет, як досягти успіху в тій сфері, де традиційно домінують чоловіки. Взаємодоповнюючі методи та різні підходи менторок до досягнення успіху, а також інтерактивний формат коуч-сесій DREAMHERS дозволить учасницям програми отримати комплексне уявлення про можливості подальшого розвитку.

Бажаючі взяти участь у Програмі наставництва DREAMHERS можуть подати заявку на сайті zenith-watches.com у період з 15 березня до 30 квітня 2023 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.