Рецепт вихідного дня: горішки зі згущеним молоком з The Cake
Горішки зі згущеним молоком — справжній привіт з дитинства, сповнений найтеплішими спогадами. Сьогодні цей домашній десерт подається у багатьох закладах, але найулюбленішими є горішки з кондитерської The Cake, яким ласуни присвячують оди у своїх Instagram-сторіс. Ми дізналися рецепт.

Інгредієнти для 50 штук:
Борошно — 1390 г;
Жовток — 7 шт;
Пудра — 340 г;
Масло вершкове — 630 г;
Згущене молоко

Процес приготування:
1. Для початку поставте варитися згущене молоко на 3 години.
2. Змішайте всі інгредієнти для тіста — борошно, жовтки і вершкове масло, замісіть тісто.
3. Зробіть кульки діаметром 2-3 см.
4. Горішницю треба змастити маслом перед випіканням і викласти кульки у форму.
5. Випікаються горішки 20 хв при 200 градусах.
6. Потім дістати випечені половинки, дати їм трохи охолонути і додати начинку зі звареного згущеного молока.
7. З'єднайте дві половинки і посипте цукровою пудрою.