До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Олена Зеленська отримала нагороду за лідертво від Білла та Гілларі Клінтонів

Перша леді України Олена Зеленська отримала нагороду Clinton Global Citizen Award, яку вручають за громадянське лідерство.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Реклама

Олена Зеленська відвідала церемонію нагородження в межах візиту до США на 78-му сесію Генеральної Асамблеї ООН. Премія Clinton Global Citizen Award була заснована у 2007 році Біллом, Гілларі та Челсі Клінтонами. Премією відзначають видатних людей, чиє бачення і лідерство стали прикладом для глобальної спільноти.

"Для мене велика честь прийняти нагороду, яку отримували видатні особистості світу. Разом із честю це ще й велика відповідальність, — сказала Олена Зеленська. — Я щиро вірю, що лідерство — це відданість справі. Сьогодні кожен у моїй країні є відданим лідером. Мати, яка веде дитину до школи, а потім поспішає на роботу після безсонної ночі через повітряну тривогу. Вчитель, який веде урок, — часто в бомбосховищі, дистанційно, в небезпеці, але все одно викладає. Рятувальники й лікарі, які поспішають до постраждалих від обстрілів. І мужні чоловіки й жінки, які стоять на передовій, щоб не пустити загарбника до своїх домівок, міст, а також не пустити агресію далі у світ", — сказала вона.

Білл Клінтон, Олена Зеленська та Гілларі Клінтон
Білл Клінтон, Олена Зеленська та Гілларі Клінтон

У США Олена Зеленська також презентувала кампанію "МЕТ говорить українською",

щоб в межах якої Метрополітен-музей запустить україномовні аудіопояснення до своїх робіт.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.