До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Знайдено ідеальний холодильник для гедоністів

Німецький бренд Liebherr, що спеціалізується на виробництві холодильників, випустив преміальну серію вбудованих приладів Monolith. Це "розумні" холодильники з мінімалістичним дизайном, унікальними технологіями для зберігання продуктів, диспенсером для очищеної води й можливістю віддаленого керування. Про все це розповідаємо послідовно.

Чому Liebherr роблять найкращі холодильники

Liebherr — німецька компанія зі штаб-квартирою в місті Біберах-ан-дер-Ріс, що знаменита на весь світ як провідний виробник будівельної техніки. Компанію заснував у 1949 році Ганс Лібхер — талановитий інженер і сміливий винахідник, якому належить низка революційних ідей у будівельній техніці. Того ж року Liebherr випустили перший будівельний кран, а з 1954-го взялися за виробництво холодильників, які сьогодні заслужили репутацію найнадійніших у світі.

Реклама

Передові технології, шляхетні матеріали й дизайн — три кити, на яких тримаються холодильники Liebherr. А ще — свідомість: компанія усвідомлює відповідальність перед клієнтами, працівниками, довкіллям і суспільством на всіх рівнях виробництва — від вибору матеріалів до утилізації. Саме тому Liebherr — один з найпопулярніших брендів холодильників у всьому світі

Дизайн для естетів

Вбудований холодильник Monolith — новинка, яку презентували цього року на виставці кухонних меблів EuroCucina в Мілані. І якщо професіонали Horeca цінують бренд Liebherr за надійність і унікальні технології для збереження свіжості продуктів, то дизайнери інтер’єрів — зокрема й за зовнішній вигляд. За екстер’єр та інтер’єр своїх холодильників Liebherr дістали головні нагороди у сфері дизайну: премії Red Dot Design Award, iF Design Award і Interior Design Award, які кажуть самі за себе.

Стриманий і водночас ефектний, у міру брутальний дизайн Liebherr ідеально вписується в будь-який інтер’єр, а ті, хто вже користується Liebherr удома, знають — ці холодильники не залишаються непоміченими й завжди отримують компліменти.

Лінійка Monolith задає нові стандарти вбудованої техніки: холодильники виготовлені з високоякісної неіржавкої сталі й на вашій кухні мають вигляд футуристичного гаджета. Попри те, що лінійка Monolith — це досить габаритна техніка (висота холодильника більш як два метри, а ширина в різних варіаціях може досягати 90 сантиметрів), вони зручні у вжитку: масивні двері легко відчиняються і зачиняються, тому що обладнані притягами й ергономічними зручними ручками. Дверні полиці, крім стандартних кошиків, обладнані відсіком для пляшок і об’ємних продуктів. Це дає змогу налаштувати внутрішній простір холодильника, відповідно до власних звичок.

Унікальні технології для збереження свіжості продуктів

Компанія Liebherr — автори унікальної технології збереження продуктів BceFresh. Нині її застосовують у більшості холодильників преміумкласу, але її ідея народилася 1996 року саме завдяки інженерам Liebherr — і стала революцією у сфері зберігання продуктів. Принцип роботи технології BceFresh дуже простий: вона передбачає поєднання досить низької температури — близько 0 ° C і оптимального рівня вологості — саме це допомагає продуктам зберігати свої вітаміни, аромати й апетитний вигляд довше, ніж у звичайних холодильниках, де функції BceFresh немає.

Ця система в холодильниках Monolith має два режими: HydroSafe і DrySafe. HydroSafe з регулятором вологості ідеальний для зберігання фруктів та овочів — цей режим створений спеціально для продуктів з високим умістом води. А ось режим DrySafe передбачає низький рівень вологи й температури, що ідеально для зберігання м’яса, риби й молочних продуктів, які містять менше вологи.

У разі потреби режим HydroSafe або DrySafe можна налаштувати для кожного з ящиків у нижній частині холодильника (так звана зона свіжості Liebherr) — все залежить від ваших звичок, потреб і смаку. Liebherr — розумна техніка, яка підлаштовується під ваші потреби й рятує від обов’язку ходити до крамниці за свіжими овочами щодня, адже вільний час — такий цінний і рідкісний — краще присвятити приємнішим заняттям.

Диспенсер для очищеної води

Унікальна "фішка" холодильників із серії Monilith — диспенсер для очищеної води, вбудований безпосередньо в холодильну камеру. Дизайнери та інженери Liebherr змогли уникнути його стандартного встановлення на двері, тому що це не прикрашає зовнішнього вигляду техніки й навряд чи подобається клієнтам, які дбають про естетику власного дому. У підсумку InfinitySpring (система фільтрації води) інтегрована в холодильну камеру: вона міститься на бічній стінці, і завдяки спеціальній конструкції помітна тільки в моменти використання, а в інший час прихована й не псує зовнішнього вигляду холодильника.

Якщо ви любите влаштовувати домашні вечірки й готувати для своїх гостей оригінальні коктейлі, то вас точно потішить генератор льоду IceMaker, яким забезпечені холодильники Monolith. Він міститься у верхньому контейнері й може виробляти до 1,6 кілограма льоду на добу. До речі, морозильна камера обладнана системою NoFrost — а це означає, про розморожування холодильника можна забути.

Віддалене керування за допомогою технології SmartDevice

Холодильник або пральна машина з Wi-Fi вже давно не дивує: можливість керувати домашньою технікою з телефона, перебуваючи в іншій країні або на іншому континенті, — це означає бути впевненим, що в домі все безпечно й навіть коли щось із технікою пішло не так, ви не затопите сусідів, а проводина в будинку не вийде з ладу. У пристрої Monolith вбудовано застосунок віддаленого керування SmartDeviveBox, який надішле повідомлення про стан приладу на ваш смартфон або допоможе вимкнути потрібні функції, хоч де ви будете. Наприклад, перебуваючи в супермаркеті, ви зможете ввімкнути режими SuperCool і SuperFrost або змінити температуру в BioFresh-Plus для швидкого охолодження продуктів.

Холодильники Monolith засвідчують: сучасна техніка покликана робити наше життя простішим, даючи нам змогу бути трохи вільнішими, мобільнішими — і щасливішими.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.