До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як вибрати відпарювач і полюбити прасування

Прасування — вирок для тих, хто не любить проводити життя за побутовими справами, розпрасовуючи складки біля коміра сорочки або вирівнюючи стрілки на штанах. Та щоб носити доглянуті речі без зайвих бриж і завжди мати охайний вигляд, досить довіритися світу технологій, який пропонує придбати для дому відпарювач — легку й ефективну альтернативу праски. Розповідаємо, як відпарювач може стати вашою найкращою інвестицією року.

Відпарювач SteamOne має надлегку ручку й компактну базу на колесах, тому дуже зручний у вжитку
Швидкість

Відпарювач заощаджує головний ресурс нашого життя — час. Досить розвісити зім’яту річ, розпрасувати складки за допомогою приладу й відразу ж одягнути вже готовий образ. Можливо, раніше ви бачили відпарювачі в бутиках або ательє — агрегати, подібні до пилосмока, якими консультанти в крамницях доводили до ладу речі безпосередньо на манекенах. На щастя, до таких надпотужних відпарювачів додалися не менш ефективні, але дещо мініатюрніші та стильніші варіанти, як-от портативні й стаціонарні відпарювачі SteamOne, готові до вжитку за 30—60 секунд після ввімкнення.

Реклама
Відпарювачі SteamOne обладнані системою безпеки, яка автоматично вимикає живлення, якщо ви забули вимкнути прилад
Турбота про речі

Коли праска ковзає розпеченим металом на тканині, ризикуючи пошкодити делікатну тканину або залишити слід, відпарювач розпрасовує складки за допомогою легкої пари, що зберігає волокна тканини незайманими й допомагає улюбленому одягу довше залишатися в доброму стані. Відпарювачі SteamOne ніжно спрямовують потік пари на найніжніші тканини, зокрема шовк, муслін, льон, вовну й кашемір; дбайливо розпрасовують лелітки, вишивку та інші декоративні елементи, які часто важливо освіжити, але страшно зіпсувати.

Шовк, лелітки, тюль, мереживо, фетр і вовна: розпрасовуйте відпарювачем SteamOne усі тканини — від найтонших і делікатних до найцупкіших і фактурних
Універсальність

Дивовижно, але розпрасовування складок — не єдина функція відпарювача. Оскільки головна властивість відпарювача полягає в утворенні хмари пари, крім розпрасовування, ці мініатюрні хмари теплого повітря також допомагають позбутися плям і освіжити речі. До слова, відпарювач може освіжити будь-яку річ, зроблену з тканини, чи то пальто, чи то постільна білизна, штори або улюблений м’який диван.

З аксесуарами користуватися відпарювачем SteamOne ще зручніше. До комплекту входить вішалка, мінідошка для комірців, щітка для цупких тканин, рукавичка, гачок
Легкість і мініатюрність

Свою ефективність успішно підтверджують і мініатюрні моделі відпарювачів. Портативний SteamOne зручно возити із собою в подорожі та відрядження, використовувати вдома й навіть брати із собою на важливий захід, щоб швидко освіжити вбрання перед виходом.

Портативний відпарювач SteamOne — потужний і готовий до роботи за секунди, його зручно брати із собою в подорож

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.