До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Можливо, це найкраще, що ви побачите сьогодні: песик Патрон у вишиванці

Пес Патрон, працівник ДСНС і натхнення тисяч українців, приміряв вишиванку й опублікував фото в інстаграмі. Можливо, це найкраще, що ви побачите сьогодні.

Пес Патрон породи джек-рассел-тер’єр – справжня зірка соцмереж (про нього писав і VOGUE UA): в його інстаграмі – понад чверть мільйона підписників. А тепер Патрон ще й претендує на славу фешн-інфлюенсера: замість звичної форми він приміряв вишиванку, яку для нього виготовила підписниця.

Реклама

Патрон часто позує у формі, побачити його в іншому вбранні (або без нього) – рідкість. На цю тему навіть з’явився мем.

Нагадаємо, Патрон працює сапером від першого дня війни – він приєднався до команди чернігівських рятувальників, які активно розміновують території після відходу окупантів. Спеціалізація Патрона – робота в полях і навколо залишеної ворожої техніки. На пошуки розтяжок у лісах його не пускають. Патрон допоміг українській армії знешкодити понад 200 вибухових предметів і долучається до навчання дітей правил безпеки поведінки з мінами.

Серед шанувальників Патрона – Президент Зеленський, прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо, блогери Дмитро Комаров та Антон Птушкін.

Нещодавно Патрону присвятили скетч, який опублікували на сторінці Фундації Лехослава Маршалека — польського режисера, мультиплікатора, що створив славнозвісного героя мультфільмів Рекса. Порода Рекса – така ж, як у Патрона, – джек-рассел. "Для героїчного пса Патрона від Рекса. Слава Україні!", — каже підпис під малюнком.

Патрона обожнюють і дорослі, і діти. Дочка контриб’юторки Vogue, lifestyle-блогерки Олени Сагун, лягає спати, обіймаючи плюшеву іграшку Патрона.
Фото: Олена Сагун

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.