До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#StayHomeWithJumeirah: як продуктивно й активно проводити час на карантині

Міжнародна готельна мережа Jumeirah Hotels & Resorts запустила ініціативу #StayHomeWithJumeirah, яка закликає людей у всьому світі проводити час у самоізоляції захопливо й з користю.

Готельна мережа Jumeirah Hotels & Resorts як один з безперечних лідерів у сфері гостинності й розкоші, уже понад двадцять років несе у світ користь і радість. Пандемія COVID-19, що охопила весь світ, стала для курорту викликом, який посприяв створенню підтримувальної ініціативи, спрямованої на запобігання паніці, пов’язаної з домашнім режимом. У такий спосіб усесвітньо відома готельна мережа прагне підбадьорити своїх постійних клієнтів і майбутніх гостей, чиї плани скасувалися через карантин.

До запуску ініціативи підійшли усвідомлено, створивши цілий онлайн-комплекс, доступний у соціальних мережах готелів і курортів Jumeirah. За хештегом #StayHomeWithJumeirah доступні заняття йогою й фітнесом від фахівців спа-центру Talise Spa, розвивальні ігри для дітей, рецепти від зіркових шеф-кухарів Jumeirah, креативні ідеї для захопливого проведення часу.

Реклама

За хештегом #GetFitWithJumeirah у соцмережах курорту фахівці мережі Talise Spa:

  • дають поради з догляду за собою в домашніх умовах;
  • розповідають про переваги йоги;
  • знайомлять з техніками дихання й розслаблення;
  • пропонують комплекс для всієї родини під назвою "йога сміху".

Тренери готелю Burj Al Arab Jumeirah і курорту Madinat Jumeirah у Дубаї в соціальних мережах:

  • радять, як підготуватися до домашньої фітнес-рутини;
  • пропонують базові уроки пілатесу;
  • демонструють комплекс вправ "Привітання Місяцю";
  • показують 7 спеціальних вправ, що ідеально підходять для занять удома.

Бонус — повноцінне відеотренування від директорки фітнес-клубу The J Club при готелі Jumeirah Beach Hotel, Джеймі Мур, яка ділиться вправами для спалювання жиру, поліпшення метаболізму, зміцнення м’язів, суглобів і кісток.

Дитячий клуб мережі KiDs Club представляє серію майстер-класів, де разом з дітьми можна:

  • створити святкову листівку;
  • зібрати оригінальну модель з конструктора;
  • приготувати фруктовий коктейль;
  • влаштувати колове тренування, що подібне до цілої пригоди.

Зважаючи на досить великий формат ініціативи #StayHomeWithJumeirah, Jumeirah Hotels & Resorts дбають не тільки про своїх клієнтів, але й про всіх, хто через ситуацію з карантином став заручником стресу й підвищеної тривожності. Готельна мережа показує, що для гарного настрою й насиченого життя досить підручних засобів і експерта, якому можна довіряти.

Що треба знати про Jumeirah Hotels & Resorts

Jumeirah Hotels & Resorts — це міжнародна готельна мережа, яка є одним з безперечних лідерів у сфері гостинності й розкоші. Компанія Jumeirah Group охоплює готелі й курорти як на Близькому Сході, так і в Європі — від Дубая й Абу-Дабі до Франкфурта й Лондона. Серед головних представників мережі: готель-вітрило в Дубаї Burj Al Arab, Jumeirah Beach Hotel, Madinat Jumeirah (Jumeirah Al Naseem, Jumeirah Al Qasr, Jumeirah Dar Al Masyaf, Jumeirah Mina A'Salam), а також міські представництва Jumeirah Emirates Tower і Jumeirah Creekside Hotel.

<b>Jumeirah Hotels & Resorts</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.