До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кота Степана номінували на найпрестижнішу у світі премію блогерів

Справжня зірка Інстаграму, український кіт Степан, продовжує допомагати рідній країні. Наскільки ми знаємо, у березні Степану, за долею якого стежать 1,2 мільойна підписників в Інстаграмі, та його власниці Анні вдалося виїхати з рідного Харкова під обстрілами. Історію про те, як вони тікали з Салтівки, яка майже вся була зруйнована російськими окупантами, Анна та Степан розповіли в Інстаграмі. Наразі стало відомо, що кота Степана номіновано на найпрестижнішу у світі премію блогерів та лідерів думок World Influencers and Bloggers Awards 2022. Сам захід відбудеться 18 травня у Каннах, а всі гроші від продажу квитків будуть спрямовані на допомогу України.

Що ж, цього року кіт Степан точно заслуговує на цю премію як ніхто (і на перемогу, звісно). Ще півроку тому кіт Степан – як успішний блогер – жив зовсім іншим життям: рекламував сумки італійського модного дому Valentino, перебуваючи просто в рідномуХаркові, та розважав користувачів TikTok й Інстаграму своїми смішними світлинами. Але 24 лютого все змінилося. Наразі свою популярність Степан та його власниця Анна використовують задля допомоги країні: так, у перші тижні перебування у Франції, куди вони евакуювалися, Степан зібрав понад 10 тисяч доларів на допомогу тваринам в Україні, які постраждали від війни.

Реклама

"Мої дорогі друзі з Європи та США, якщо ви бажаєте приєднатися до заходу, ви можете придбати квитки на сайті forum.wiba.global. Усі кошти будуть передані на благодійність", – закликала Анна на сторінці Степана в Інстаграмі купувати квитки та допомагати Україні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.