До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королева Єлизавета II захворіла на коронавірус

Королева Єлизавета II, якій за два місяці має виповнитися 96 років, захворіла на коронавірус. Про це повідомляє BBC, посилаючись на джерела в Букінгемському палаці. Згідно з цією інформацією, у королеви легкі симптоми застуди і упродовж наступного тижня вона не має наміру відмовлятися від виконання своїх обов'язків, хоча і в скороченому форматі. Також у заяві йдеться про те, що Єлизавета II продовжить отримувати медичну допомогу й дотримуватися усіх вказівок лікарів.

Королева Елизавета II заболела коронавирусом

Нагадаємо, що королева Єлизавета II — відома прихильниця вакцинації: сама вона отримала перше щеплення ще в січні минулого року й активно закликала жителів країни брати з неї приклад. Зі слів лікарів, легка симптоматика у королеви може пояснюватися саме наявністю антитіл після всіх етапів вакцинації.

Реклама

При цьому в самій Великобританії уряд поступово пом'якшує коронавірусні обмеження — вже скасовано обов'язковий масковий режим і ковід-паспорти, полегшено карантинний контроль при в'їзді в країну. Також держава розробляє стратегію життя з COVID-19, щоб не лише ефективно боротися з поширенням інфекції, а й більше не зачиняти всю країну по домівках.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.