До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Коли ліпше покинути свій дім або укриття

Ми вже вивчили правило двох стін та знаємо, як правильно заклеювати вікна, але сьогодні будинок не завжди є нашою фортецею. Іноді його потрібно терміново покинути. У яких ситуаціях це варто зробити – розповідає акаунт @bezdomnie.ua.

Якщо озброєні люди укріплюють свої позиції біля вашого укриття або ведуть вогонь з вашого будинку, терміново покидайте приміщення. В цьому випадку є 100% ймовірність того, що буде вогонь у відповідь. При цьому не має значення, чи знаходитесь ви в укритті, церкві або вдома, тому що у відповідь можуть бути задіяні не лише гради, але й авіаційні бомби або крилаті ракети.

Реклама

Також залишити свій будинок заздалегідь варто, якщо ви розумієте, що через ваш населений пункт може пройти лінія фронту. Саме це врятувало багатьох жителів невеликих містечок довкола Києва, коли стало зрозуміло, що російські окупанти не зможуть швидко захопити столицю і вони почали освоюватись у населених пунктах навколо. Багато хто розповідав, що їхні будинки захоплювали буквально наступного дня, як вони залишали їх.

Жителі міст, що знаходяться в тилу, також мають бути уважними. Як показує досвід останніх тижнів, своїми ракетами ворог обстрілює важливі інфраструктурні об'єкти. Якщо неподалік вашого будинку знаходиться нафтобаза або аеродром, за можливості краще переїхати в безпечніше місце. Ніхто не знає, коли і куди ворог захоче вдарити наступного разу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.