До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Валерія Гузема в спецпроєкті vogue.ua і MARTINI Fiero & Tonic

Що для вас означає ідеальний п’ятничний вечір? Танці до ранку? Романтична вечеря? Похід в оперу? Карантин показав: щоб було добре й затишно, не обов’язково кудись поспішати, щось планувати й виходити у світ. Рецепт ідеального вечора п’ятниці від дизайнерки Валерії Гуземи шукайте в спецпроєкті vogue.ua і MARTINI Fiero & Tonic.

Гарна книга, кіно й улюблений коктейль — для затишного вечора потрібно зовсім небагато. "Я читаю дуже різні книги. До речі, багато читаю онлайн — люблю це робити перед сном, зі смартфона або планшета, або слухаю аудіокниги", — розповідає дизайнерка Валерія Гузема, яку ми попросили показати, як вона проводить свій вечір п’ятниці на карантині. Серед книг, які вразили Валерію останнім часом, — автобіографія Мішель Обами Becoming, нон-фікшн Principles Рея Даліо, який увійшов до сотні найбагатших людей світу за версією Forbes, і Powerful — книга про корпоративну культуру Netflix, яку написав її колишній HR-директор Петті Мак-Корд. Ну а якщо душа потребує романтики, сядьте в улюблене крісло біля вікна й почитайте вголос — наприклад, "Вино з кульбаб" великого Рея Бредбері.

Реклама

Саме час зробити коктейль. Рецепт MARTINI Fiero & Tonic дуже простий: вам знадобиться лід, 50% MARTINI Fiero, 50% тоніка, слайс апельсина — коктейль готовий. Як закуски згодяться в’ялені томати й оливки. Коктейль і кіно — ось альтернативний сценарій для п’ятничної home party. Одягніть маленьку чорну сукню, улюблені сережки й увімкніть "Велику красу" італійського режисера Паоло Соррентіно. Перенесіться в декадентський Рим і погуляйте містом разом з його героєм, письменником Джепом Гамбарделлою, який рефлексує про своє життя.

До настрою цього богемного фільму італійський коктейль MARTINI Fiero & Tonic буде дуже доречним. Приємного вечора!

Відео: Polina Grebenik

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.