До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт "Океан Ельзи" ініціював збір коштів для ДСНС Херсона

Волонтери й активісти з усієї країни від самого ранку долучилися до допомоги тим містам і селам Півдня України, які перебувають в небезпеці через підрив окупантами дамби Каховської ГЕС. Так, гурт "Океан Ельзи" оголосив про терміновий збір коштів для ДСНС Херсона. Всі кошти будуть направлені на купівлю додаткових мотопомп для відкачування брудної води.

Музиканти закликають взяти участь у зборі та переводити кошти напряму до фонду "Вогнеборці", який безпосередньо працює з Державною службою України з надзвичайних ситуацій та опікується допомогою рятувальникам. "Діємо разом просто зараз", — написали учасники гурту "Океан Ельзи" у соцмережах.

Реклама

Нагадаємо, в ніч на 6 червня росіяне підірвали дамбу окупованої Каховської ГЕС. Через цей терористичний акт перед загрозою затоплення опинилось близько 80 населених пунктів Півдня, а в зоні потенційної небезпеки перебувають понад 16 тисяч українців. Від самого ранку Херсонська ОВА оголосила про термінову евакуацію населення.

"Російські терористи руйнуванням дамби Каховської ГЕС лише підтверджують для всього світу, що їх треба вигнати з кожного куточка української землі. Жодного метра не можна їм залишати, бо кожен метр вони використовують для терору. Лише перемога України поверне безпеку", — так Президент України Володимир Зеленський відреагував на цей терористичний акт росіян.

Фото: "Океан Ельзи" (автор Lera Manzovitova)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.