До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Герцоги Сассекські поділилися фотографіями з хрестин сина

6 липня у приватній каплиці в Віндзорському замку принц Гаррі і Меган Маркл охрестили свого первістка – сина Арчі Гаррісона Маунтбеттен-Віндзора.

Герцоги Сассекські вирішили провести обряд в колі сім'ї і близьких друзів. Серед гостей були: принц Уельський, герцогиня Корнуольська, герцог і герцогиня Кембриджські, мати герцогині Сассекської, Доріа Регланд, леді Джейн Феллоуз і леді Сара Маккоркодейл. Для такого урочистого заходу Меган вибрала кремову сукню і капелюх в тон до неї Dior, а Кейт одягнула рум'яне плаття Stella McCartney і червоний квітковий обруч.

Реклама

Герцоги вирішили зберегти у таємниці імена хресних батьків Арчі. Проте, у своєму офіційному Instagram-акаунті пара поділилася двома світлинами з хрестин.

"Герцог і герцогиня Сассекські щасливі поділитися радістю цього дня з представниками громадськості, які надавали неймовірну підтримку з моменту народження їхнього сина", – йдеться у тексті, що супроводжує публікацію. "Вони дякують вам за вашу доброту до свого первістка і в святкуванні цього особливого моменту".

Герцогиня Кетрін і принц Луї, 2018

Як і слід було очікувати, службу провели з дотриманням королівських традицій. Архієпископ Кентерберійський, Джастін Уелбі, керував процесом. Восьмого правнука королеви, якому зараз рівно два місяці, облили святою водою з річки Йордан, що зберігається в щедро прикрашеній позолоченій чаші Lily Font, яку виготовили ​​на замовлення королеви Вікторії і принца Альберта для хрещення їхньої старшої доньки. Немовля Арчі було одягнене в королівську сукню для хрестин, створену дизайнером королеви, Анжелою Келлі. У цьому ж вбранні хрестили принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.