До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Cooking with Paris — нове кулінарне шоу Періс Гілтон

Складно пояснити, що саме стало причиною появи нового шоу Cooking with Paris: можливо, те, що кулінарне хобі замінило диджейські заняття, або тому що зіркова білявка просто хоче сформувати новий імідж. Так чи інакше, зірка пояснила, що ідея власного шоу спала їй на думку під час ізоляції: тоді вона поділилася рецептом лазаньї на своєму Youtube-каналі. П’ять мільйонів переглядів і трохи згодом підписаний контракт з Netflix — так народився новий кулінарний серіал.

Періс Гілтон і Кім Кардаш’ян

Перший епізод задає тон усього шоу: Гілтон походжає між рядами полиць в американському супермаркеті в цукерково-рожевій мінісукні з довгим шлейфом — і ми не сподівалися від неї меншого. Потім вона запитує продавця, який на вигляд часник і як його їсти, набиваючи свій візок кольоровими кукурудзяними пластівцями. Від свого першого знімання, зробленого в Нью-Йорку з Девідом Лашапелем, до скандалу із секс-відео й реаліті-шоу The Simple Life з Ніколь Річі, Періс засвідчила, що розуміє сучасні тренди соцмереж ліпше за будь-кого.

Реклама
Періс Гілтон

Очолюючи імперію логоманії, Періс Гілтон відкрила шлях до блискучого мерчандайзингу, змусивши нас повірити, що її парфуми із солодкими ароматами, фруктові блиски для губ, власна косметична лінія й одяг, створений у співпраці з гігантами індустрії, — провідники у фантастичне життя багатих дітей з Беверлі-Гіллз. Але повернімося до каструль і сковорідок із шоу, що має шість серій, хронометражем приблизно по тридцять хвилин кожна.

Нікі Гілтон, Кеті Гілтон і Періс Гілтон

У кожному епізоді присутні один або кілька гостей, з якими Гілтон намагається втілити в життя кулінарний рецепт на яскраво оздобленій кухні. Кім Кардаш’ян стала першою гостею. Мати чотирьох дітей терпляче пояснює своїй напарниці, що її розплавлений бірюзовий зефір не має потрібної консистенції, або що потрібно вийняти лопатку з яєць, щоб приготувати фритату. В гостях у зірки також побували Савіті, Демі Ловато, сестра Гілтон Нікі та її мати Кеті. Це підтверджує, що напружені стосунки в родині зійшли нанівець після виходу документального фільму "Справжня історія Періс Гілтон" на YouTube, де Періс сказала: вона досі не впоралася з наслідками психологічного й фізичного насилля, якого зазнала під час навчання в школі-інтернаті Provo Canyon School.

Періс Гілтон

Приготування їжі або те, що для багатьох було б класичним повсякденним завданням, у шоу Cooking with Paris означає ігрове проведення часу: покупки, дотримання інструкцій, використання посуду, робота з духовкою і явне превалювання улюблених страв з дитинства (французькі тости, зефір, покритий їстівним блиском, гамбургери). Мрійливий світ дитинства тут проявляється і в іншому: наприклад, книга рецептів усипана блискучим камінням і списана кольоровими ручками. Періс сказала, що під тонною блискіток ховається глибоке бажання повернутися до простих приємностей, а під дитячими пристрастями — просте бажання стати дорослою. Ви, напевно, не знайдете секретного рецепта, але для шанувальників суперзірки шоу Cooking with Paris — точно привід для усмішки.

Періс Гілтон і Демі Ловато

Текст: Jade Simon

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.