До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Cannes Lions 2024: найцінніші сесії та виступи спікерів, які не можна пропустити

Літо 2024 року обіцяє бути насиченим подіями для тих, хто цікавиться маркетингом, рекламою та креативними індустріями. Вже 17 червня фестиваль Cannes Lions 2024 збере їхніх найяскравіших зірок з усього світу, щоб поділитися новітніми ідеями, розповісти про тренди, створити кращі умови для пошуку партнерів і нетворкінгу. Якщо ви прагнете бути в курсі головних тенденцій, ось кілька сесій, які варто відвідати.

Реклама

Нестримна креативність: міст між розумом та машинами

17 червня о 16:30 відбудеться сесія з Діпаком Чопрою, всесвітньо відомим автором та експертом альтернативної медицини, філософом і мислителем, який входить до списку 100 найвпливовіших людей світу за версією журналу TIME. Він розповість, як розум і тіло можуть впливати на креативність, та поділиться практичними порадами щодо підвищення творчого потенціалу. Запитання, на які відповість ця сесія, – як нейронаука сприймає творчість? чому творчість має вирішальне значення в житті? що відрізняє свідомість від розуму?

Майбутнє технологій та креативності

Особливої уваги заслуговує сесія з Ілоном Маском, яка відбудеться о 12:45 19 червня. Під час свого виступу на Cannes Lions 2024 один із найбільш впливових інноваторів нашого часу розповість про майбутнє технологій, поділиться своїм баченням еволюції штучного інтелекту, космічних подорожей та сталого розвитку у розмові з CEO WPP Марком Рідом. Унікальне бачення майбутнього та революційні ідеї візіонера Маска надихнуть аудиторію на нові звершення та відкриття.

Креативність в умовах кризи: українські підприємці

Особливу увагу варто звернути на панельну дискусію за участі українських підприємців, які поділяться своїм досвідом роботи в умовах кризи. Їхні історії про те, як вони творять і розвивають бізнес у важкі часи, без сумніву, надихнуть та додадуть сил усім, хто стикається з труднощами.

Фестиваль Cannes Lions 2024 обіцяє стати місцем зустрічі найяскравіших умів нашого часу. Незалежно від того, чи ви є частиною креативної індустрії, чи просто прагнете нових знань та натхнення, ці сесії подарують безліч цінних ідей та мотивацію до нових звершень.

Не згайте можливості стати частиною свята інновацій 17-24 червня в Каннах. На Cannes Lions 2024 понад 500 топових спікерів з усього світу говоритимуть про креативність, що драйвить прогрес. Більше про програму фестивалю – за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.