До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Благодійний Garage Sale vol.3.0 у Fairmont Grand Hotel Kyiv

Травень, хоч і колихав нас на емоційних гойдалках, проте не відбив два основних бажання кожного українця – жити і донатити, невпинно наближаючи нашу перемогу. Саме заради цього 13 травня в готелі FairmontGrandHotelKyiv відбувся вже третій благодійний GarageSale українських модних брендів.

Реклама

На доброчинному розпродажі можна було придбати одяг, взуття, прикраси та аксесуари від відомих українських дизайнерів та виробників, так і від новачків fashion-індустрії. Серед учасників були: 02.02, ALISAULIDI, AURAJEWELS, be:POSH, CHOICEOF 2, DAMNJEWELRY, EROMINSTORE, 1991 ETHNOSTUDIO, GASANOVA, GRIE, GUDU, HELENAROMANOVA, HUMENYUK, IDoL, J’AMEMME, LITKOVSKA, MATIQUE, MON.DAYATELIER, NESAMOVYTO, OLIZ, ROOMMATE, SAYYA, SUPPORTBYPOUSTOVIT, WOMÁNJEWELRY, НА ОЧІ.

Окрім цього, відвідувачі мали можливість зіграти в аерохокей, придбати раритетні платівки на музичному корнері PLAYVINYL та підняти собі настрій, захопивши з собою надзвичайні весняні букети на стенді FLOWERPOT. Особливий настрій івенту створювали DJ-setи від DJMishukov та Egoist. Головним партнером заходу традиційно стала студія чистки OSCARDryCleanStudio.

Третій GarageSale став продовженням серії благодійних культурно-мистецьких заходів FairmontGrandHotelKyiv, започаткованих минулого року з початком повномасштабного вторгнення. Метою усіх доброчинних івентів готелю є збір грошей на потреби українців, які особливо постраждали під час війни. Цього разу усі зібрані кошти будуть спрямовані до благодійного фонду Єлизавети Юрушевої та Олександра Скічка "Обираємо майбутнє разом" на закупівлю медикаментів для військових. Більше фото з благодійного заходу дивіться в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.