До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Balenciaga на Золотих Воротах в Києві

Живи, Україно, живи для краси,
Для сили, для правди, для волі!..

Олександр Олесь. 1917

https://www.instagram.com/komanda_a_kiev/

Бренд Balenciaga, який на чолі з креативним директором Демною доєднався до підтримки України та проєкту UNITED24, продовжує підтримувати нашу країну. На станції метро Золоті Ворота наразі можна побачити жовто-сині банери з лого бренда та рядками вірша Олександра Олеся "Живи, Україно, живи для краси", написаного в 1917-му.


Агенція Команда А, яка займається маркетинговими та рекламними проєктами в метро, ділиться подробицями цієї акції в Інстаграм.

До проєкту #СтінаПідтримки може доєднатися кожний – і додати свій заклик на підтримку українців на плакатах вздовж ескалатора станції метро Золоті ворота. Це коштує всього дві тисячі гривень; прибуток агенція передає на підтримку UNITED24. Сума внеску Balenciaga не розголошується.

Реклама

Нагадаємо, на підтримку UNITED24, що сприяє ефективному розподіленню пожертв, створено спеціальні світшоти Balenciaga. 100% прибутку з їхнього продажу буде переказано на напрямок "Відбудова України". Благодійні світшоти доступні для замовлення ексклюзивно на united24-demna.balenciaga.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.