До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Авіакатастрофа в Броварах: загинули діти та керівництво МВС

Внаслідок катастрофи гвинтокрила під Києвом загинули цивільні, діти та високопосадовці.

Фото: telegram Лачен пише

У місті Бровари Київської області близько 9 ранку сталася трагедія: поблизу дитячого садка та багатоповерхівки рухнув гвинтокрил ДСНС, загинули діти та керівництво МВС. У садку на цей час перебували діти та співробітники. На борту гелікоптера перебувало 9 людей, серед яких пілоти та керівництво МВС — міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Реклама

На місце катастрофи прибули екстрені служби, яким вдалося врятувати багатьох. На жаль, є жертви: за попередньою інформацією, станом на зараз 14 загиблих, з них одна дитина. У лікарнях перебувають 25 осіб, багато яких – діти, – повідомляє Президент Зеленський. Рятувальну операцію завершили.

Речник командування повітряних сил ЗСУ Ігнат каже, що дослідження авіакатастрофи потребує певного часу. Генпрокурор Костін додає, що розглядаються всі можливі версії аварії гвинтокрила. Досудове розслідування доручено слідчим СБУ. Попередньо відомо, що керівництво МВС летіло на гвинтокрилі у відрядження в одну з "гарячих" точок, – про це повідомляє заступник керівника ОП Кирило Тимошенко.

Наразі клініка "Добробут" у Броварах (вул. Київська, 221Б) запропонувала безплатну першу допомогу всім, хто постраждав від трагедії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.