До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 вересня відбудеться ювілейна Vogue UA Conference

9 вересня 2021 року український Vogue проведе п’яту Fashion & Business конференцію. Її тема — Creative Minds. Відкриє подію Анна Вінтур, головна редакторка американського Vogue і одна з найвпливовіших фігур у світовій індустрії моди.

Реклама

Турбулентні часи потребують нових ідей і наснажливих рішень. Саме тому 27 видань Vogue в усьому світі об’єднали свої весняні номери темою креативності, а Vogue UA п’яту щорічну конференцію присвячує не лише неординарним талантам, а й оригінальним сенсам, які народжуються в процесі творчості. Про креатив як цінність у своєму зверненні розповість головна редакторка американського Vogue і редакційна директорка Condé Nast Анна Вінтур.

Через пандемію конференція відбудеться в інноваційному форматі, який об’єднає офлайновий захід з обмеженою кількістю гостей, пряму трансляцію і технологічні рішення з використанням доповненої реальності. Крім традиційних виступів міжнародних експертів, глядачі побачать шоу-кейс цифрового мистецтва й живих уявлень артистів. Найвідоміший у світі український фотодует Synchrodogs спеціально для Vogue UA Conference готує диджитал-артпроєкт спільно з українською студією deep3dstudio, яка працює в галузі 3D-сканування людини.

Серед спікерів ювілейної конференції також буде головний редактор Vogue Singapore Норман Тан; засновник технологічного стартапу Brud Тревор Макфердіс, який вигадав цифрову модель Ліл Мікелу; 3D-художниця з Парижа Інес Альфа, яка співпрацює з Dior Make Up і Burberry; Массіміліано Джорнетті — директор fashion-школи Polimoda, який тривалий час був креативним директором чоловічої лінійки Salvatore Ferragamo; Юлія Пеліпас ​​— у недавньому минулому fashion-директорка українського Vogue, сьогодні засновниця бренду з філософією сталого споживання bettter.

Докладніше про конференцію читайте за посиланням.

Партнери конференції: Алькор Д, Solo for diamonds, ЦУМ Київ, BMW, Академия ДТЭК, UNIT CITY, OLL TV

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.