До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Улюблені чоловіки Мерилін Монро

1 червня 1926 року народилася американська акторка Мерилін Монро. Вона підкорила мільйони глядачів не тільки своїми ролями в кіно, але і яскравим образом. Біляві локони, червону помаду і сексуальні вбрання цитують її послідовниці досі. Окремим зацікавленням громадськості завжди було особисте життя міс Монро.

Мерилін важливо було знайти справжнє кохання — і з 16 до 30 років вона встигла тричі вийти заміж. Vogue.ua згадує чоловіків, які були поруч із секс-символом мільйонів.

Реклама

Мерилін Монро і Джеймс Догерті

Джеймс Догерті і Мерилін Монро, 1942 рік

19 червня 1942 року, 16-річна Норма Джин Бейкер вийшла заміж за Джеймса Догерті в Лос-Анжелесі. Він їй був більше батьком, ніж чоловіком, і вона називала його "татусь", перш ніж розлучитися з ним 1946 року, коли Джеймс приєднався до воєнно-морського флоту.

Мерилін Монро і Джо Ді Маджо

Джо Ді Маджо і Мерилін Монро, 1954 рік

Джо Ді Маджо був відомим гравцем у бейсбол. Він був зачарований Мерилін і одружився з нею 14 січня 1954 року в Сан-Франциско. 28-річна акторка, завантажена роботою, втомилася від Джо та розлучилася з ним 9 місяців по тому, в жовтні 1954 року.

Мерилін Монро і Артур Міллер

<b>Мэрилин Монро и Артур Миллер</b>

У свої 30 років Мерилін Монро вийшла заміж втретє і востаннє, цього разу за драматурга Артура Міллера 29 червня 1956 року в Нью-Йорку. Хоча він спочатку був закоханий в акторку, після розлучення з нею в січні 1961 року, Міллер не соромився критикувати їхні стосунки. Поки вони були одружені, Мерилін Монро зустрічалася з актором Івом Монтаном на знімальному майданчику "Let's Make Love".

За матеріалами Vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.