До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Залізний генерал: в Україні виходить перша біографія Валерія Залужного

Харківське видавництво Vivat готує до друку, без сумніву, найочікуванішу книжку року — біографію головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Вона дістала назву "Залізний генерал. Уроки людяності". Про це у фейсбуку повідомила СЕО видавництва Vivat Юля Орлова.

"Це історія про сміливого й рішучого чоловіка, залізного генерала, який залишився людяним, щирим та байдужим до слави, — розповідає Юлія Орлова. — Це спроба показати Валерія Залужного насамперед як людину, якій довіряють мільйони. Книжка, що її написав найближчий свідок подій, дасть змогу зазирнути за лаштунки доленосних нарад, почути голоси тих, хто стоїть пліч-о-пліч і наближає перемогу. Валерій Залужний ухвалює рішення, від яких залежить майбутнє України й кожного з нас. Він несе смерть ворогам і волю нашим землям. І "просто робить свою роботу", по-батьківськи і з жартами, бо гумор, як і боротьба, об’єднує. Він уособлює кожного воїна, що просто зараз зі зброєю в руках боронить нашу землю".

Реклама

49-річний генерал Валерій Залужний — один з найвідоміших та найшанованіших людей у світі. Нещодавно йому присвятив обкладинку журнал Time й додав ім’я генерала до рейтингу 100 найвпливовіших людей світу. "Залізним генералом" Залужного вперше назвали в американському політичному журналі Politico у квітні 2022 року. Цей епітет підкреслює не тільки професіоналізм Залужного, який очолив український спротив, а й гідну поведінку, адже Залужний відомий тим, що не любить зайвої уваги та не є непублічним.

Ім’я автора книжки "Залізний генерал. Уроки людяності" у видавництві поки не розголошують — з питань безпеки. Про старт передпродажу книжки оголосять у соцмережах Vivat.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.