До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У роману "Називай мене своїм ім'ям" буде продовження

Американський письменник Андре Асіман, автор книги "Називай мене своїм ім'ям", напише продовження історії.

Тімоті Шаламе і Армі Гаммер у фільмі "Називай мене своїм ім'ям", 2017

Залита сонцем італійська історія кохання між 17-річним Еліо Перлманом і американським докторантом Олівером зачарувала і привернула одержимих глядачів у кінотеатри 2017 року. Основана на романі Андре Асімана, кінематографічна адаптація знята режисером Лукою Гуаданьїно. У стрічці в головних ролях зіграли Тімоті Шаламе і Армі Гаммер. Ніхто не розраховував, що цей малобюджетний фільм викличе такий резонанс: принесе всесвітню славу молодому Шаламе, і збере чотири номінації на "Оскара". У підсумку фільм отримав статуетку за "Найкращий адаптований сценарій".

Реклама
Тімоті Шаламе і Армі Гаммер у фільмі "Називай мене своїм ім'ям", 2017

Роман був написаний і опублікований ще 2007 року. За нього Асіман отримав літературну премію "Лямба", якою з 1989 року відзначають найкращі літературні твори ЛГБТ-тематики. Через 10 років після такого приголомшливого успіху і загального визнання адаптації Гуаданьїно, Асіман нарешті зважився на сиквел, про що написав у своєму Twitter-акаунті: "Мені б дуже хотілося, щоб у "Називай мене своїм ім'ям" було продовження. І взагалі-то я його вже пишу".

Тімоті Шаламе і Армі Гаммер у фільмі "Називай мене своїм ім'ям", 2017

Ще не відомо, чи буде продовження у однойменного фільму. Проте, Тімоті Шаламе і Армі Гаммер не раз висловлювалися, що із задоволенням прийняли б участь у зйомках другої частини. А Лука Гуаданьїно ще на червоній доріжці торішнього "Оскара" повідомив, що вони з Асіманом вже обговорювали деталі сиквелу. За словами режисера, це буде абсолютно новий фільм, із зовсім іншим настроєм. Гуаданьїно також розповів, що хотів би торкнутися в продовженні теми ВІЛ/СНІДу, яка була актуальною в той період.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.