До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про церемонію "Оскар" 2019 року

"Оскар", мабуть, найпопулярніша і найочікуваніша дата в календарі нагород Голлівуду. Як і в ситуації з "Золотим глобусом", всі з нетерпінням чекають 91-ту церемонію американської кіноакадемії.

2018 рік став важливим для кіноіндустрії і запам'ятався революційними діями з боку її учасників. 2018-го церемонії вручення премій "Золотий глобус" і "Оскар" послугували гострою реакцією на ставлення індустрії до жінок, а кампанію Time's Up всіляко просували як на червоних доріжках, так і в промовах переможців. Якою же буде премія 2019 року?

Реклама

КОЛИ: 91-а церемонія вручення "Оскара" відбудеться в неділю, 24 лютого 2019 року. Транслюватиме премію телеканал ABC.

ДЕ: відповідно до більш ніж десятирічної традиції церемонія відбудеться в театрі Долбі в Голлівуді, Лос-Анджелес.

ВЕДУЧИЙ: право провести церемонію вручення нагород американської кіноакадемії 2019 року отримав американський комік і актор Кевін Гарт. "Можливість приєднатися до легендарного списку ведучих – неймовірна. Я зроблю все, щоб зробити цю церемонію особливою", – написав Гарт в своєму Instagram-акаунті.

КОЛИ ОГОЛОСЯТЬ НОМІНАНТІВ: номінантів 91-ї премії "Оскар" оголосять у вівторок, 22 січня 2019 року.

ЯК СЛІДКУВАТИ ЗА ЦЕРЕМОНІЄЮ: слідкуйте за оновленнями, від червоної доріжки і переможців до головних моментів з after party, на сайті Vogue UA і в наших соціальних мережах: Facebook, Twitter, Instagram.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.