До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові мемуари знаменитостей, які варто прочитати в грудні

Одна з найгучніших книжок цього року — відверті мемуари Брітні Спірс "Жінка в мені" — вже наступному році вийде українською мовою. Тим часом ми зібрали кілька нових мемуарів від знаменитостей, які заслуговують на вашу увагу.

"Будь корисним. Сім життєвих правил", Арнольд Шварценеґґер

Реклама

"Будь корисним" — головна порада, яку актор, продюсер, бодибілдер і політик Арнольд Шварценеґґер отримав від свого батька. Саме ці слова винесені в назву книжки, яка є чимось середнім між спогадами та мотиваційною книжкою. У ній Шварценеґґер ділиться сьома простими життєвими правилами, які допомагають йому, — це бачення, масштабне мислення, старанна робота, відверте спілкування, гнучкість, неупереджена цікавість й прагнення завжди давати в борг і допомагати людям. Актор радить починати з маленьких кроків, а ще — завжди доводити почату справу до кінця. Як можна не прислухатися до порад одного з найвідоміших та найефективніших спортсменів світу?..

"Наш Формат"

"По той бік чарівної палички", Том Фелтон

Британський актор Том Фелтон ("Повстання планети мавп", "Флеш") пізнав славу дуже рано — у 12 років хлопчик став зіркою, зігравши Драко Малфоя у першому фільмі із серії про "Гаррі Потера". У книжці "По той бік чарівної палички" він з гумором розповідає історії про свої перші прослуховування та ролі, про те, як отримав роль Драко, про пригоди на знімальному майданчику "Поттеріани" і про людей, з якими потоваришував за десять років роботи над фільмами. Також Том Фелтон розмірковує про переваги й недоліки слави та про те, як було складно зорієнтуватися в дорослому житті після закінчення знімань.

"Лабораторія"

"Жінка в мені (Limitededition)", Брітні Спірс

"У мемуарах Брітні Спірс сильніша, ніж будь-коли... Це так беззаперечно й відверто, що здається, "Жінка в мені" створена, щоб її прочитати на одному диханні. Майже неможливо не пройнятися і по-справжньому не обурюватися від імені Спірс, чия гіркота через жахливі обставини останнього десятиліття її життя... пом’якшується стійким оптимізмом", — пише книжкова оглядачка New York Times Лія Ґрінблатт.

"Жінка в мені" — безумовно, найгучніші мемуари 2023 року, в яких одна з найвідоміших артисток світу відверто розповідає про своє дитинство, аборт, аб'юзивні стосунки з власним батьком та чоловіками тощо. Відвертість Брітні Спірс, її талант оповідачки, а також невигадані життєві драми та колізії роблять цю книжку захопливим читанням. Українською мемуари співачки виходять у 2024 році у видавництві "Наш формат", а поки пропонуємо прочитати в оригіналі.

"Наш Формат"

"Прощавайте, Ґабо і Мерседес. Ґабріель Ґарсія Маркес і Мерседес Барча. Історія кохання у спогадах їхнього сина", Родріґо Ґарсія

Якщо ви любите літературну мемуаристику, то зверніть увагу на це видання. Це спогади про останні дні життя одного з найвизначніших письменників XX століття, лавреата Нобелівської премії Ґабріеля Ґарсії Маркеса. Автор цієї зворушливої книжки — син письменника Родріґо Ґарсія, сценарист і режисер, співавтор сценарію серіалу "Клан Сопрано". Книга розповідає про родину Маркеса, його теплі стосунки з дружиною Мерседес і містить унікальні фотографії з сімейного архіву Маркеса.

"Лабораторія"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.