До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про новий роман Саллі Руні, авторки "Нормальних людей"

Саллі Руні — сенсація світової літератури й авторка книги "Нормальні люди", що наробила багато галасу і за якою зняли однойменний серіал Hulu, — випускає новий роман. Третя книга 29-річної письменниці з Ірландії матиме назву Beautiful World, Where Are You і вийде 7 вересня. Там буде все, за що ми так любимо Руні: історія про темпераментних і закоханих міленіалів, які полюбляють з’ясовувати стосунки через електронні листи.

Саллі Руні, фото © Jonny Davies, Vogue.co.uk

За словами представників видавництва Faber, у центрі сюжету будуть найкращі подруги Еліс і Ейлін. Їм по 30 років, і вони перебувають у "різних місцях за дуже різними траєкторіями". Стосунки підтримують через розлогі імейли про "мистецтво, дружбу, світ навколо них і складні любовні зв’язки, що розгортаються в їхньому власному житті". Питання в тому, чи зможе їхній зв’язок пережити повторну особисту зустріч?..

Реклама
"Нормальні люди"

"Новий роман Саллі Руні — це книга про дружбу й секс, мистецтво й віру, владу й любов, — каже видавець Алекс Боулер. — Він знову занурює вас у внутрішній світ персонажів з блискучим розумом і стражденними серцями. Книга сяє розумом, співчуттям і, так, красою". Роману пророкують великий успіх. Тільки в США дві перші книги Руні розійшлися тиражем у мільйон копій. Українською мовою роман "Нормальні люди" восени минулого року випустило "Видавництво Старого Лева".

Також для шанувальників серіалу "Нормальні люди", який, без сумнівів, може очолити рейтинг найчуттєвіших серіалів 2020 року, є гарні новини. Цього року BBC випустять адаптацію дебютного роману Руні "Бесіди з друзями". У ньому розповідається про стосунки пари бісексуальних студентів Дублінського університету із чарівною зрілою подружньою парою. Ленні Абрагамсон, режисер оскароносного фільму "Кімната" і автор серіалу "Нормальні люди", також візьметься за екранізацію роману письменниці, твори якої припали йому до душі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.