До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Меган Маркл випустила свою першу дитячу книгу

Меган Маркл вирішила не зупинятися на контрактах з Netflix і Spotify і спробувала себе в ролі письменниці. Герцогиня Сассекська випустила свою дебютну дитячу книгу "Лавка" (The Bench). Твір описує особливий зв’язок між батьками й синами через погляд матері. "„Лавка" почалася як вірш, який я написала для свого чоловіка в День батька, через місяць після народження Арчі. Вірш перетворився в цю історію", — розповідає Меган Маркл.

У книзі будуть представлені акварельні ілюстрації художника Крістіана Робінсона, а розповсюджуватиме її видавництво "Random House". Дебютна книга Меган Маркл надійде в продаж 8 червня, а також буде доступна в аудіоформаті. Текст книги озвучила сама письменниця.

Реклама
Меган Маркл

"Крістіан додав гарні й неземні акварельні ілюстрації, які транслюють тепло, втіху й комфорт відносин між батьками й синами з усіх верств суспільства. Це було особливо важливо для мене, і ми з Крістіаном багато працювали, щоб показати, що цей особливий зв’язок однаковий для всіх. Я сподіваюся, що „Лавка" буде близька кожній родині, так само як і близька моїм рідним", — додала Меган.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.