До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

KYIV by Sergiy Maidukov: артбук художника Сергія Майдукова про Київ

У видавництві IST Publishing вийшла книга KYIV by Sergiy Maidukov — артбук ілюстратора Сергія Майдукова. Артбук присвячений Києву: це зворушлива й щира візуальна історія міста й посвята йому. І хоча назва натякає на те, що в ній ітиметься про локації, будівлі та інтер’єри, це не путівник, а радше мозаїка, яку читач збирає особисто для себе.

Серед ілюстрацій ви впізнаєте рідні й улюблені місця: "літальну тарілку" на Либідській і готель "Салют", елеватори й портову зону біля Дніпра, Театр на Подолі й Батьківщину-матір, інтер’єри Будинку кіно й Житнього ринку, Шулявку та Дорогожичі. Скетчі й ілюстрації художник зробив упродовж 2018—2020 років на iPad. До видання ввійшла передмова журналіста Олексія Тарасова, а також його розмова із Сергієм Майдуковим. Всі тексти в артбуку написано двома мовами: українською та англійською.

Реклама

Сергій Майдуков — успішний ілюстратор, відомий далеко за межами України. Його роботи публікували в The New Yorker, The Guardian, The Wall Street Journal, The Financial Times. Серед його клієнтів — Google, Британська королівська академія танцю, Київський ЦУМ. Також Майдуков проілюстрував кілька книг, зокрема, "Розстріляне відродження" (Основи), "2001: A Space Odyssey" (Moppet Books), а його праці ввійшли до колекції Бібліотеки Конгресу (США).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.