До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В Україні виходить книга Джилліан Андерсон про ставлення жінок до сексу

Наступного року в новому українському видавництві "Ще одну сторінку" вийде справжній гіт — книга акторки Джилліан Андерсон, яка називається Want: Sexual fantasies by anonymous ("Хочу: анонімні сексуальні фантазії"). У виданні акторка зібрала анонімні листи жінок з усього світу (є серед них і її власний лист), в яких ті вільно діляться сексуальними фантазіями.

Джилліан Андерсон у серіалі "Статеве виховання"

На світових прилавках видання Want: Sexual fantasies by anonymous з'явиться у вересні 2024 року, його випускає британське видавництво Bloomsbury Publishing. За словами 55-річної акторки, ідея книги виникла під час знімань у серіалі "Статеве виховання", де Андерсон зіграла блискучу й мудру Джин Мілборн — докторку-сексологиню, що виховує сина-підлітка, має пристрасні стосунки з чоловіками та у другому сезоні народжує дитину, не знаючи, хто саме її батько.

Реклама

Книга Want натхнена відомим виданням Ненсі Фрайдей 1973 року "Мій таємний сад" — збіркою жіночих сексуальних фантазій, отриманих із листів, записів та особистих інтерв’ю. Працюючи над книгою, Андерсон збирала анонімні листи від жінок різного віку з усього світу, котрих попросила поділитися своїми сексуальними фантазіями. За словами Андерсон, книга має стати "широким і викривальним портретом жіночої сексуальності та того, що означає бути жінкою сьогодні".

Анонсуючи книгу у своєму інстаграмі, Андерсон говорить про те, що "найглибші, найінтимніші страхи та фантазії багатьох жінок залишаються замкненими всередині нас, поки хтось не принесе ключ". "Ось ключ", — сказала вона у відео, опублікованому в соціальних мережах. "Я хочу почути від вас ваші історії, тому що, коли ми говоримо про секс, ми насправді говоримо про жіночність і материнство, невірність і експлуатацію, згоду і повагу, любов і ненависть, задоволення і біль".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.