До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Видавництво "Основи" випускає книжку про українські балкони

У квітні видавництво "Основи" представить книжку Balcony chic, яка присвячена феномену українських балконів. Її автор, художник і архітектор Олександр Бурлака, задокументував найколоритніші українські балкони, які давно вийшли за межі архітектури і стали справжнім арт-об'єктом. "У кого на балконі не стоять лижі або сноуборд, велосипед чи дитячий візок, скляні банки чи горщик для квітів? Від території для паркування машини до басейну – з часом балкони стали справжнім місцем для експериментів", – розповідають у видавництві.

120-сторінкова книжка покаже неоднозначну Україну: пластикову, дерев'яну, застарілу, сучасну, засклену, заставлену речами, одним словом, унікальну. В інтерв'ю українському Vogue арт-директор видавництва Анна Копилова говорила, що книжка "про балкони на межі каліцтва і колориту – своєрідний літопис Києва та України", який ЕQ і її колегам хочеться зберегти. Також в планах "Основи" – фотокнига, присвячена легендарним київським голубникам, і книжка українських рецептів (автор текстів – Яна Жадан, засновниця гастрономічного проекту Foodies) з фотографіями Мішки Бочкарьова, що нагадують fashion-зйомку.

Реклама

Книжка Balcony chic буде англійською мовою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.