До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Assouline випустили книгу Dior by Gianfranco Ferré

Видавництво Assouline і французький Будинок Dior продовжують роботу над колекційною серією книг, присвяченою 70-річчю Дому. У видавництві буде видано сім книг, які розкажуть про сім легендарних кутюр'є Dior: Крістіана Діора, Сен-Лорана, Марка Боана, Джанфранко Ферре, Джона Гальяно, Рафа Сімонса. Після альбомів про Діора, Сен-Лорана і Марка Боана на черзі епоха Джанфранко Ферре книгу про нього можна буде купити вже з 15 грудня.

Італієць Джанфранко Ферре змінив на посту креативного директора Марка Боана і почав керувати Будинком 1989 року. Dior by Gianfranco Ferré це 320 захопливих сторінок, на яких фешн-критик Александр Ф'юрі розповідає про роботу Ферре в період з 1989 до 1996 року, включно з його найвідомішими колекціями першою і останньою, осінь-зима 1989 Ascot-Cecil Beaton і осінь зима 1996 Indian Passion.

Реклама
Dior Couture, весна-літо 1991
Dior Couture, весна-літо 2015

В Європі книгу можна буде купити вже з 15 грудня, а світова прем'єра відбудеться 15 січня. Тому Dior by Gianfranco Ferré можна впевнено занести в свій wish-лист на Новий рік. Книжку представлять у двох версіях англійською та французькою мовами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.