До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 інстаграм-сторінок про книги, на які варто підписатися

Тут і Джейн Остін, і Опра Вінфрі, і нова зірка британської літератури, Салі Руні. Де? У Instagram. Vogue UA зібрав найкрасивіші інстаграм-блоги про книги, що однаково корисні та надихають.

@betweentwobooks

Клуб читачів, створений співачкою і лідером групи Florence & The Machine, Флоренс Велш. Сторінка, як і сама Флоренс, чарівна, легка, а всі фото зняті у вінтажній естетиці, яку так любить Флоренс. Під фотографіями Велш завжди цікавиться думкою своїх підписників що вони думають про нові книги. Нові пости з'являються раз на тиждень, а Флоренс, зазвичай, розповідає багато цікавого, в тому числі і про своє життя і творчість.

@subwaybookreview

Що читають люди в метро? Чому саме це, і що вони думають про книги, які зараз тримають в руках? Саме з такими питаннями до людей, які читають в метро, підходить автор сторінки Улі Ріттер Коен. До всіх фото у Instagram у автора дві вимоги: фото мають бути чорно-білими, а люди – усміхатися. Що цікаво, всі коментарі та анотації до книжок дуже відверті в тому числі і негативні.

@foldedpagesdistillery

Автор блогу прихильниця фантастики в літературі. Цей Instagram-блог відмінне місце, щоб дізнатися, що нового виходить в цьому жанрі у світі від американських авторів до австралійських. Свої пости автор починає з питань, найчастіше наївних, але зворушливих і безпосередніх: "Яку фантастичну істоту ви б обрали для пересування в повітрі?" або "Яке ваше найголовніше бажання на сьогодні?"

@bookiful.life

Одне тільки назва блогу вже має тішити книгомана ("bookiful" поєднання слів "book" і "beautiful", що в дослівному перекладі означає "життя з книгами прекрасне"). Кожен пост починається цитатою з книги, яку автор зараз читає, а також містить коротку замітку про книгу. Один з найбільш змістовних блогів в цій збірці.

@slowreadersclub

Автор блогу Лорен дівчина з Великобританії, інтроверт, книгоман і любителька рослин. Її фотографії в блозі дуже затишні і дуже британські поруч з книгою обов'язкова присутня чашка чаю з молоком. Автор любить серйозну прозу Салі Руні, Меган Маклін Вейр, але розповідає про неї легко.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.