До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тімоті Шаламе танцює та співає в трейлері фільму "Вонка"

Студія Warner Bros. представила трейлер та перші кадри музичного фільму "Вонка", який знято на основі культової казки Роальда Даля "Чарлі та Шоколадна фабрика" (1964). У трейлері можна побачити чарівного Тімоті Шаламе в ролі екcцентричного шоколатьє Віллі Вонка, що танцює чечітку на столі у кав'ярні та співає, а також Гʼю Гранта в образі казкового персонажа Умпи Лумпи приблизно 50 сантиметрів заввишки.

Реклама

Фільм розповідає про молодого Віллі Вонку та його пригоди до відкриття найвідомішої у світі шоколадної фабрики. Герой приїздить до затишного європейського міста, яке є справжнім центром шоколаду – з шикарними кондитерськими магазинами, та привносить свою енергію, прагнучи змінити світ та створити неймовірну шоколадну фабрику.

У фільмі 27-річний Шаламе багато співає – за словами режисера стрічки Пола Кінга, глядачі будуть здивовані тим, що Шаламе "може так блискуче співати і танцювати". Відомо, що підготовка до зйомок музичного фільму зайняла кілька місяців. Нагадаємо, що цією роботою Шаламе доєднався до списку своїх культових колег, що грали Віллі Вонка у попередніх екранізаціях – це Джин Уайлдер у фільмі "Віллі Вонка та шоколадна фабрика" 1971 року та Джонні Депп у 2005 році.

Крім Шаламе, зірковий акторський склад "Вонки" включає Роуена Аткінсона, Олівію Колман, Джима Картера та Метта Лукаса, а також Саллі Гоукінс у ролі матері Вонки. "Вонка" виходить у світовий прокат 15 грудня і має всі шанси стати ідеальним різдвяним фільмом для всієї родини.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.