До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найстильніші сумки із серіалу "Вигадана Анна"

"Вигадана Анна" вже став найбільш коментованим серіалом тижня. Історія про те, як Анна Делві ошукала вищі ешелони Нью-Йорка, вдаючи заможну світську левицю, вразила пів світу. Але це не єдине, що так сподобалося глядачам. Гардероб Джулії Гарнер, виконавиці головної ролі, — справжня подорож у розкіш з великими брендами, туфлями на шпильках і, звісно, багатьма відомими it-bag і культовими сумками, які визначили десятиліття. Vogue.ua зібрав найстильніші аксесуари, що з’явилися в серіалі "Вигадана Анна".

Фото: Netflix

Book Tote, Dior

Реклама

Перший з іконічних аксесуарів, який і сьогодні має чимало шанувальників у всьому світі. Сумка Book Tote від Dior — синонім статусу й стилю, тому стала одним з найсимволічніших варіантів вибору головної героїні. Французький дім роками випускає її з різними принтами, але суть завжди одна: прямокутна форма, ідеальна для подорожей. Ця сумка має правильний розмір для зберігання всього потрібного, та й сама не забирає багато місця у валізі.

Фото: Netflix
Dior

Nano, Celine

Кажучи про 2010-ті, не можна не згадати культової Nano від Celine. Не було жодної зірки вуличного стилю, що не мала б цього аксесуара десять років тому, і, звісно ж, Анна Делві також не обійшла його стороною. Дизайн авторства Фібі Файло з передньою кишенею на змійці став однією з найвидатніших позицій свого часу. Від сестер Олсен до Ніколь Річі — всі вони мали цей зручний, практичний дизайн, у якому буквально було місце для чого завгодно.

Фото: Netflix
Celine

Sac de Jour, Saint Laurent

Ще одна класика, що як і раніше має безліч шанувальників, — це Sac de Jour від Saint Laurent. Сумка-тоут без декору, яка демонструє знамените "краще менше, та краще": з подвійною ручкою, квадратної форми, мінімалістичним і дуже привабливим дизайном. Еді Сліман створив сумку під час роботи в Saint Laurent і, за його словами, прагнув переформатувати таку класику, як Hermás Birkin у сучасному стилі. У серіалі Анна вибирає модель винної барви, що й досі актуальна.

Фото: Netflix
Saint Laurent

Lady Dior (версія XL)

Ще одна модель, яка підтверджує свій статус ікони, — це Lady Dior, що з’являється в серіалі у своїй найяскравішій версії: модель XL червоного кольору. Стилістичний трюк, яким Анна не тільки показує свою силу, а й привертає до себе увагу. Сумка, про яку йдеться, сьогодні продовжує свою переможну ходу як it-bag, хоча в останні сезони її зменшена версія була найуспішнішою відповідно до тенденції на мікросумки.

Фото: Netflix
Dior

Fumi, Gucci

І продовжуючи лінію великих аксесуарів, які так подобаються головній героїні, з’являється Gucci Fumi. Ікона свого часу зі скромними лініями і подвійним підковуватим логотипом італійського Дому. Стриманий і вишуканий вибір, що ідеально пасує стилю Анни, але з роками зазнав змін. Сьогодні його "найближчий родич" — це сумка Zumi, що її розробив Алессандро Мікеле, надихнувшись харизматичним вокалістом рок-гурту Black Lips.

Фото: Netflix
Gucci

Muria, Louis Vuitton

Muria від Louis Vuitton — нетиповий вибір Анни. Цей аксесуар відкриває дивовижний світ сумок-хобо: зручних, універсальних та ідеально підхожих для повсякденного вжитку. Його нюдовий відтінок ідеально поєднується з усім, і саме тому він стійко витримав випробування часом.

Фото: Netflix
Louis Vuitton

Текст: Nuala Phillips

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.