До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про документальний серіал "Супермоделі" на Apple TV +

Культові супермоделі Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд, Лінда Євангеліста та Крісті Тарлінгтон знялись для обкладинки вересневого числа британського Vogue. Цією обкладинкою Сінді, Крісті, Лінда та Наомі відзначають випуск на Apple TV + нового серіалу "Супермоделі", який присвячено їхній блискучій кар'єрі.

Про що cаме будуть "Супермоделі"?

Майбутній серіал Apple TV+ розкаже про кар’єру культового квартету та їхню революцію у світі моди. Ця четвірка сміливих жінок змінила погляди індустрії на те, якою має бути модель. На той момент кожна з них вже була особистістю, проте разом їм вдалося трансформувати світ.

Реклама

Події серіалу відбуваються в 1980-1990-х роках і показують, як чотири жінки з різних куточків світу зустрілися в Нью-Йорку.

Обкладинка британського Vogue, яка дала старт феномену супермоделей (Vogue UK, грудень 1990)
Обкладинка британського Vogue, яка дала старт феномену супермоделей (Vogue UK, грудень 1990)

"Їхня слава була настільки потужною, що дівчата затьмарювали бренди, які демонстрували. Вони зробили так, аби імена Наомі, Сінді, Лінда та Крісті стали такими ж видатними, як і імена дизайнерів, з якими вони працювали, — йдеться у синопсисі. — Сьогодні ці супермоделі залишаються так само в авангарді — завдяки активності, філантропії та бізнесталантам. Оскільки індустрія моди продовжує змінюватися, наш серіал — це справжня історія успіху. Історія, як чотири жінки об’єдналися, щоб прокласти шлях наступним поколінням".

В інтерв’ю британському Vogue у березні 2022 року Кемпбелл розповіла про серіал. "Це про наше життя та часи разом: нашу дружбу, кар’єру, нашу жіночність, наше материнство, — сказала вона. — Це був неймовірний час, але ми наполегливо працювали. І скільки б не змінювалося вбрання, скільки б не було шоу, ми ніколи не казали, що втомилися. Нам усім це подобалося, і ми підживлювали енергію одна одної. Ми проводили вісім показів на день, а потім йшли святкувати з дизайнерами ввечері. Іноді я питаю себе, чи могли б нинішні моделі не відставати від нас?.."

Наомі Кемпбелл і Оскар де ля Рента
Наомі Кемпбелл і Оскар де ля Рента

Коли журналістка запитує Наомі, чи було веселіше ходити подіумом тоді, ніж зараз, вона відповідає: "Звичайно! Тому що я була зі своїми дівчатами. Чудово бути з талановитими молодими людьми і в моєму віці, але маю сказати, що на одному з недавніх шоу я не стрималася: "Давайте, дівчата! Ворушіть ногами! Чому ви йдете так повільно?" Я точно відчуваю, що мій час був більш радісним. Ми повинні були демонструвати свою індивідуальність".

Кого із селебриті ми побачимо у серіалі "Супермоделі"?

Лінда Евангеліста
Лінда Евангеліста

Найкраще в серіалі те, що в ньому будуть ексклюзивні нові інтерв’ю з Кемпбелл, Кроуфорд, Євангелістою і Тарлінгтон, у яких вони розмірковують про 1990-ті роки. Поки що немає інформації про те, хто ще з героїв оцінить їхній вплив на галузь та дасть коментарі у кадрі, але ми чекаємо на велику кількість дизайнерів — від вже відомих до нових зірок, які сформувалися під впливом легендарної четвірки.

Хто стоїть за камерою

Лариса Біллс і Роджер Росс Вільямс, документаліст, лауреат премії "Оскар", візьмутьcя за кермо проєкту. Серед виконавчих продюсерів ще один двічі володар "Оскара" — неповторний Рон Говард, а також самі Кемпбелл, Кроуфорд, Євангеліста і Тарлінгтон, які цього разу матимуть право голосу у розповіді їхніх історій. "Як моделі, ми не маємо жодних прав на свої зображення, тому нам особливо цінно бути партнерами у створенні цього серіалу — і мати шанс розповісти історію нашими власними словами", — поділилася Кемпбелл в бесіді з британським Vogue.

Трейлер

10 липня 2023 року Apple TV+ випустив перший офіційний тизер серіалу. Відео просто показує, як четвірка сидить та готується до інтерв’ю, і хоч тизер короткий, від нього сироти виступають на шкірі.

Серіал виходить на Apple TV+ 20 вересня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.