До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про нові "Зоряні війни"

Сага "Зоряні війни" з 12 фільмами, трьома трилогіями, десятком різних режисерів і сотнями акторів з 1977 року збирає армію шанувальників. Розповідаємо, що відомо про нові фільми "Зоряні війни: Скайвокер. Схід", нові серіал і трилогію "Зоряних війн" від творців "Гри престолів".

Кадр з фільму "Зоряні війни. Епізод II: Атака клонів

9 жовтня 1977 року кіномани натрапили на незвичайний новий фільм. Кінострічка "Зоряні війни. Епізод IV: Нова надія" режисера Джорджа Лукаса представила величезний міфологічний всесвіт, знятий за допомогою найсучасніших спецефектів того часу. Тоді критикам не сподобалася історія про пригоди принцеси Леї, Люка Скайвокера і Хана Соло, але через 41 рік і 33 мільярди доларів сага про "Зоряні війни" перетворилася на повноцінний самостійний бізнес. Після перерв між трилогіями Lucasfilm і Disney вирішили розширити галактику Star Wars та створити проєкти, які вийдуть протягом наступних кількох років. У цьому матеріалі розповідаємо, що відомо про них.

Реклама
Спін-офф про Обі-Ван Кенобі
Кадр з фільму "Зоряні війни. Епізод III: Помста ситхів", 2005

Для завершення трилогії, розпочатої стрічками "Бунтар Один" і Ханом Соло, повинен вийти спін-офф про Обі-Ван Кенобі, майстра-джедаїв і вчителя Енакіна і Люка Скайвокерів. Раніше оголошували, що робота над фільмом має розпочатися 2020 року, але поки невідомо, хто займе місце режисера проєкту і яким буде акторський склад. У першій трилогії Обі-Ван Кенобі зіграв Алек Гіннес, а в другій Юен Макгрегор. У новій частині творці планують продемонструвати особисту сторону персонажа. Хто він? Звідки він? На ці запитання відповість майбутня кінокартина.

Трилогія "Зоряних війн" від творців "Гри престолів"
Кадр з фільму "Зоряні війни. Епізод V: Імперія завдає удару у відповідь"

Комбінація "Зоряних війн" та "Гри престолів" – коктейль, про який фанати фентезі могли лише мріяти. Девід Беніофф та Деніел Бретт Вайсс, творці культового серіалу Game of Thrones, виступлять сценаристами і продюсерами нової трилогії "Зоряних війн". Це ознаменує драматичний поворот у кар'єрі двох шоуранерів, що вирішили спробувати свої сили в кіно.

Продовження "Останнього джедая"

Останній епізод саги "Зоряні війни: Останні джедаї" отримав змішані відгуки в грудні 2017 року. Він сподобався як фанатам, так і критикам, але в ньому все-таки знайшли чимало недоліків. Тим не менш, це не завадило фільму зібрати 1,3 мільярда доларів у світовому прокаті. Завершити трилогію повинен епізод 2019 року. Інформації про стрічку небагато, оскільки бренд "Зоряних війн", як завжди, всіляко приховує будь-які деталі. Відомо лише, що режисером картини виступив Джей Джей Абрамс.

Телесеріал "Зоряні війни"
Кадр з фільму "Зоряні війни. Епізод V: Імперія завдає удару у відповідь"

Розвиваючи всесвіт "Зоряних війн", компанія Disney оголосила про те, що розробляє телесеріал у скарбничку саги. Платформа Disney+ випустить шоу в кінці 2019 року. Серіал оповідатиме про самотнього мисливця за головами з планети Мандалора. Про це повідомив Джон Фавро, сценарист і виконавчий продюсер шоу.

"Зоряні війни: Скайвокер. Схід"

Під час конференції D23, яка проходила з 23 до 25 серпня в Каліфорнії, Disney представили безліч програм, які з'являться на платформі Disney+ у листопаді. Крім того, компанія представила кілька нових трейлерів. Один з них – "Зоряні війни: Скайвокер. Схід", який вдався досить зловісним. Фільм планують представити в кінотеатрах уже 19 грудня 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.